fizikcianne Songulum evde test yaptım çok silik çizgiydi. Test yaptığım gün kan verdim 12 çıkmıştı. Adetten 5 gün önce
Songulum fizikcianne benim saat 5 Ekim Dün kan testi verdim (11.3 )çıktı bende düzensiz adet var geç döllenme olmuş olabilir mi
Pinark92 Songulum evet olabilir ama bundaa asıl önemli olan 2 gün sonra tekrar kan verdiğinizde düzenli artış olmuş olması
merwengin Songulum Hcg hormonunun kişiye göre idrarda gözükmesi değişebiliyor arkadaşım sabah test yaptı negatifti akşam kan verdiğinde 1000 değerdeydi hcgsi ve geç döllenme durumu da varsa dediğiniz gibi adet gecikmesinden 5 6 gün snra fln çıkabilir belki
noble1 10 üstü çıkıyor erken gebelik olan testlerde diye biliyorum bende. ben testte gözle görülür bi şekilde silik gördüm, ertesi gün kan verdim 46 cıkmıştı.
nesrinmom Songulum ilki erken gebelik testinde bariz pozitifdi 189 du. İkinci gebelikte yine erken gebelik testi yaptım aşırı ama aşırı silik cizgiydi kan verdim 10 çıktı daha adete 9 gün vardı
Ciceklibahcee Songulum benim 4 gün geç yumurtlama olmuş adetin ilk günü negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı bir anda kanda da beta 172 çıktı
mavisahinn Songulum 0-5 arası beta normal gebe değilsin 6 ve üZeri gebelik oluştuğunu gösterir ama sağlıklı bir gebelik olması için beklemeniz gerek her 2 günde 2 kat artmış olması gerekiyor