Patatesliyumutta Hastane evime 1.5 saat mesafe uzaklıkta, fazla koydum o yüzden herşeyden ama çok mu fazla olmuş 😔 doğum şeklim belli değil. Birde annem bütün doğumların da bir aksilik yaşayıp 1 haftaya yakın hastanede kaldığı için bende öyle olurum belki diye fazla koydum aslında ama, bir bakar mısınız eksik yada fazla var mı?
rabiaozcans Patatesliyumutta kaşık biberon almanızı tavsiye ederim, doğuran tüm arkadaşlarım mutlaka koy dediler
e_blue_sky_a Patatesliyumutta Allah kavuştursun. Çanta kaçıncı haftada hazırlanmalı doktor erken doğum riski var vs demedi ise
surfermom Deletedmom_116 merhaba, aldığım süt sağma makinesinde lansinohun biberonu var bir adet, sizce yeterli mi? Başka almadım henüz.
Patatesliyumutta Deletedmom_116 evet lazım olabilir her ihtimale karşı onu da ekleyeyim teşekkür ederim
Deletedmom_116 surfermom yeterli olabilir ama siz her ihtimale kwrsi bı tane daha alın en ufagink eczaneden 30 CC lik
zeynep_2023 surfermom merhaba ilk dogumunuz sanırım ama bibereron koymayın derim ilk gebeligimde ben hata yaptım sütüm yok die mama verdim çok üzüldüm ve meme reddi yaşadık emmedi sutumde olmadı emmeyince şimdi 2.gebeligim ve bibereron koymuycam şırınga var mama vermem gerekirse yada kaşık bibereron EDS yöntemi gerçekten ilk gebeligimde bu konuda bilincsizmisim illaki emicek die bisiy yok ama herseyi yaptıktan sonra olmazsa en son çare biberon benim için yazmadan gecemedim yorumunuzu görünce 🤍
Deletedmom_116 sevaldqn1 aşko Eczaneden aldiriyolar Eğer mamalik yada biberonla süt verme durumunda ufacık bir biberon 30 cc
busraakurt52 Emzik (alıştırmak istiyorsanız) , biberon , mama , kirliniz olabilir belki kirliler için poşet ,bide yazdığınız deoderantı cıkarın lütfen ve en az 4/6 ay arası kullanmayın bebeğinizin sadece anne kokısuna ihtiyacı var kimyasaldan uzak kalın
surfermom zeynep_2023 çok teşekkür ederim 🙏🏻 evet ilk gebeliğim, insan bilmiyor cidden. Umarım güzelce sütüm gelir hiç gerek kalmaz kullanmama ❤️
busraakurt52 Patatesliyumutta illa ter kokmayayım derseniz cilt şapı var netten araştırabilirsiniz kokusuz bildiğiniz sabun ben uzun süredir onu kullanıyorum memnunum🌸
Aybarssmom_ Bence de fazla bişey yok atıştırmalık ekleyebilirsiniz sütünüzün gelmesi için kuru meyve, kuru yemiş bozulmayacak şeylerden falan
Patatesliyumutta Aybarssmom_ bu meyve fikri de güzelmiş gerçekten zaten 1 ay kaldı doğuma hemen onlardan da ekleyeyim 😍
Patatesliyumutta busraakurt52 ayyy bu fikir harika, evde var hatta cilt şapı bir ara kullanmıştım ☺️ unutmuşum tamamen
busraakurt52 Patatesliyumutta o zaman bir süre ona dönmek daha iyi olur sizin için bende hamileliğimin basından itibaren kullanıyorum memnunum🥰
Patatesliyumutta e_blue_sky_a 34 haftalık hamileyim şuanda, 36 dan sonra her an doğabilir gözüyle bakıp en uygun zaman 32-34 hafta arası bence
Bendis Bence iç çamaşırını 3 4 tane koyun ne olur ne olmaz doğum sonrası sık değiştirmeniz gerekebilir
Patatesliyumutta Bendis fazladan Zarar gelmez götüreyim ben yine dediğiniz gibi, kullanılmazsa geri gelir zaten