Aigun 20sefikaturgut- benim döngüm kısa 23gün. Adete 3gün kala neqativ göstermisdi. Adetim 1 gün gecince pozitiv. Kişiden kişiye deyişiyo canm
Eylulpera 20sefikaturgut- ben ilk gebeliğim de 8 gün kala yapmistim erken gebelik testini evde .. ikinci çizgi çıkmıştı.. o gebeliğim sonlandı malesef şuan yine hamileyim reglime 4.5 gün kala öğrendim 🤗
NovaVina_ Dilaradefe28 kaset testte görünmesi mümkün degil zaten cok yeni daha. Erken gebelik testi yapmanızı öneririm. Bende carsamba yapacagim 🙈
Dilaradefe28 NovaVina_ ama ben bide reglma 3 gun kalada korunmasiz iliskim oldu acaba o tutarmi yani o tutatsa ne zaman cikar ki kafam karisik ovulasyon doneminde de oldu cok acikiyorm idrarim sık geliyor baska belirtim yok
20sefikaturgut- Eylulpera benimde ikinci olucak inşallah ilk gebeliğim süpriz bir şekilde olmuştu ama bunda bakalım nasıl olucak inşallah vardır ☺️
Dilaradefe28 https://linksharing.samsungcloud.com/abgaohCtaByN Bat yarin 2 gun once test yaptm golge var gibiydi boyle olmus kuruma mi siZce