Sumeyyeyldz Esenler medipol muayene 550 ₺ normal doğum 7 bin sezaryan 9 bin ocakta fiyatlara %30 zam gelecekmiş
eymenim_ nisanne ankara ben cinsiyet geleceğim dediğimde muayene dedi yani 230 TL mis 700 e de var 350 yede
Mercimeek Ciceklibahcee ay aklıma şey geldi orada biriyle tanışmıştım yeni gelmişti kalp atışını duymaya o sen misin acab oysan aşırı mutlu olurum
Ciceklibahcee Mercimeek yaaa olabilir tarif eder misin tanıştığın kişiyi eşimle ve oğlumla geliyorum genelde 2 yaşında oğlumda
Gamzesitare Feyza_d Aygün Hanımda takipteyiz. Normal doğum 11 Sezenyan 14500 dediler ama doktoru özel olarak çağırmak 2500 epidural anestezi için de 5000 talep ettiler.
Feyza_d Gamzesitare ilk oğlumda spinal oldum ekstra bir para ödemedim ama haftasonu olduğu için Aygün hanım için ödemiştim helal olsun doktoruma değer 😊 ama sanırım yönetim değişmiş şuan saçma sapan bişey olmuş
Mrvslcht Tokyobtl benimde iki hafta oldu 12 haftalık hamileyim acaba doktor farklı diyemi ayşe funda demire gidiyorum
yldz95 Ben Kırklareli Lüleburgaz’ da Asa kliniğe gidiyorum muayene 650₺ nst ücretsiz, doğum 20.000₺ dedi medikent hastanesinde yapacağım
Mer3459 nisanne esenler avissenna hastanesi. Ayfer hanım 750 tl harika bir doktor 2 çocuğumu da onda dünyaya getirdim gene ona gidiyorum