Kumru_6694 37+2 oldm bgn regl ağrısıyla uyandım kahverengi sümüksü bi akıntım geldi ama az. Nişan mı bu sizce ilk gebeliğim hiç bilgim yok müsait olan cvp yazsın nolur
Melodimm Kumru_6694 Evet nişan ola bilir.Agrinda başlamış.Sancin varsa dakikasina bak.Agrilar için ılık duş ala bilirsin.
Beyzanury1234 Kumru_6694 gitme hastaneye doğum başlangıcı sayılıyor bekle sancın suyun gelmediyse bence boşuna gitme
Elfve Benim geçen pazartesi kahverengi sümüksü akıntı gelmişti 1 hafta oluyor şimdi hastanedeyim doktor ilişki oldu mu devamı geldi mi dedi hayır dedim 35+6 yım şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Dün akşam bel ağrım oldu ama geçti bence boşuna gitmeyin
aysenur30a Kumru_6694 38+5 benimde bugün sümüksü yarı şeffaf yarı pembe sıvı geldi. Nişan oluyormuş buda ama sancım falan yok .nişan gelip doğum 10 gün sonrada olabilir diyorlar 😩
Kumru_6694 aysenur30a bnmde şuan hiç sancım yok hatta mutfak dolaplarını sildim yenice. Şimdi çanta yapcam ne zmn gelecek belli değil belirsizlikte zor yaa eşim vardiyaya gidecek bide 😟
Leyla1993 Kumru_6694 Nisan evet.ama doktorunu ara evde kalma belki açılışın hemen olucak.doktora git kontrilol etsin.ben hemen gitdim baktılar ama hiç bir şeyim yoktu 2 hafta sonra dogurdum