Aaa122 Bugün 32. Haftaya girdik ama artık nefes alamıyorum sürekli nefes almak istiyorum doyamıyorjm daralıyorum tansiyonum da 9,5 falan çıkıyor ondan mı acaba ya artık hareket edemiyorum çok kilolu da değilim 62 kiloyum suan anlamadım gitti
naneliseker_ Aaa122 normal bence gebelik büyüyor solunum yolu baya değişiyor, tansiyon yüksek değilse tehlikesiz tabiki
Minigininannesi Aaa122 normal canım bianda o ağırlık çöküyor insana benimde 34e kadar bir şeyim yoktu bir anda ağırlık çöktü üstüme 3haftadir günüm nasıl geçiyor onu sorguluyorum yemek bile yemek gelmiyor içimden
Glcn-61 Aaa122 normal bende aynı hafta nefes alma güçlüğü yatmak uyumak zorlaştı artık son zamanlar öyle oluyor ama harekete gelince ne kadar çok hareket edersen o kadar rahat oluyosn ama sürekli otur yat hiç bişe yapmayınca hareket etmekte zor oluyor tembellik oluyor iyice az bişe yapsan çabuk yoruluyorsn hareket ettikçe vücut açılıyor yürüyüş yapın
Minigininannesi Aaa122 gerçekten öyle sanırım çok az insanın kolay geçiyor. Benim bu 2. Ama yok ilkte de zorlandım bunda da
Aaa122 Minigininannesi benim de 2. Başka da istemiyorum zaten Allah isteyene versin hayatım dan 3,4 yıl zor geciyor bebek sahibi olduğunda ki ekonomi de çok kötü
Minigininannesi Aaa122 aynı şeyi bende düşünüyorum Rabbim isteyene versin. Evlatlarımıza da uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin