Nursonmez nazlicanural bende de aynı sorun var ama doktora gidip göstermeye söylemeye çekiniyorum evde kendim yapabileceğim bişey var mı yada eczaneden reçete gerektirmeyen bi ilaç mesel o yazdığınız ilacı reçetesiz alabiliyor muyuz işe yarıyor mu
Seymoshh Nursonmez kadın doğumcu genelde bakmıyor hemoroide sen şikayetini söylüyorsun o ilaç yazıyor dr a danışarak kullan muhakkak
Nursonmez Seymoshh yarın kontrolüm var 4. Doktorum diğerleri hep erkekti söyleyemedim bu defaki kadın ilk defa görüşecem ona söylerim o zaman
kressida 28 haftalık gebeyim aynı sorunu yaşadım hafta başında ne denesem geçmedi anestol merhem verdi doktor bana, yani ne kadar dua etsem az iki günde geçirdi bütün şikayetlerimi
nazlicanural kressida anestol geçiriyor acısını ama kalıyor hemoroidler sizde geçti mi ? Anestol krem zaten lokal anestezi yapıyor yani agri kesici ama hemoroidler gitti mi ?
1palyaco @nazlicanural @Nursonmez @Seymoshh İnternette denk geldim yorumlar aşırı iyi ama hamileler kullanabilir mi bilemiyorum https://ty.gl/wnfqr6vv6i
kressida nazlicanural hemoroid değil de benimkine anal hematom dedi doktor, ordaki şişlik kremden sonra kanadı ve zamanla içi boşaldı kayboldu