Gulsahkizilkan Kızlar dünden beri sızıntı şeklinde su geliyodu doktor 1 cm açıklık var demişti. Az önce vcye gittim birden yarım bardak kadar su boşaldı sabah 9da kontrolüm vardı sabahı bekliyim mi yoksa doktoruma haber mi veriyim ilk doğumumm 🙄
Seymoshh Gulsahkizilkan suyun gelmesinden sonra bebeğin kanala inişi hızlanabiliyor sen dr unla görüş belki sancını bekle der belki hastaneye yönlendirir sabahı bekleme
Yaprakdokumuseverr Gulsahkizilkan İlk bi ulaşabiliyorsanız sorun o zaten söyler gidip gitmemeniz gerektiğini. Sancısını evde bekleyen de var hemen çağırılan da.
buketpoyraz Gulsahkizilkan bacım normalde suan hastanede olman gerekmıyor mu ? Benim de sütüm gelmişti hatta 1.5 gün boyunca bardakla boşalır diye su geldi ama hastanede gözetim altındaydım ama suan doğum başladığını sanmam sancınız flnda var mı
Gulsahkizilkan Seymoshh sancım hiç yok yani ağrım falan. Uyuyordum vcye kalktım tam tuvaletimi yaptım kalktım birden boşaldı ama sancım yok
Gulsahkizilkan Yaprakdokumuseverr Sorucam şimdi teşekkür ederim ama sancım yok hiç 36+5 günlük oldu daha
buketpoyraz Gulsahkizilkan bir sor bakalım ne diyecek büyük ihtimal uyu kız der 😂 Allah kolaylık versin inşallah doğumda
Gulsahkizilkan buketpoyraz Evet şuan tam öyle yazdı 😅😅 Sabah görüşelim yazdı. Ay korktum ilk doğumum bilemiyorum bide nedir ne değildir 🙄
buketpoyraz Gulsahkizilkan merak etme bisey olmaz inşallah 🥰içini ferah tut inşallah kolay geçer bi bakmışsın bebeğin kucağına
Gulsahkizilkan buketpoyraz İnşallaahh çok teşekkür ederiimm 🙏🙏 3 gün önce merdivenlerden düştüm o tetikledi sanırımm 🙄