Lili Bebeğin kanı alındı ama kan grubu bulunamadı kanında 6 aylıkken tekrar bakıcaz dediler yaşayan varmı
merii10 Lili endiselenicek bı durum yok bildgm kadaryla yeğenim şuan 3 aylık onun da aynı seklde kan grubu belli deglms bnde ilk sasrmistm tekrr bakicklar
hunilimom Lili kız benim eşim 33 yaşında hala belli değil 😂 özelde veriyor ayrı devlet ayrı sağlık ocağı ayrı çıkıyor bizde çözemedik en son askere giderken olanı kabul etmişler en çok b pozitif çıkıyor öyle biliyoruz
Yaprakdokumuseverr Lili Bende 19 yaşıma kadar arh+ biliyodum kendimi. Bi kan verdim 0rh- çıktım 😂 19 yaşıma kadar bişey olmadı şükür
Lili hunilimom bizde hiç çıkmadı ne a ne b direk kan grubu bulunamadı yazıyor negatif pozitif onla alakalı bile birşey yok direk bebeğin kanında grub yok dediler
Yaprakdokumuseverr Lili İllaki vardır öyle bişey mümkün değil grupsuz kan mı olur. Sabredin dedikleri ayda bidaha verirsiniz.
Minikperi Yaprakdokumuseverr grupsuz kan grubu var bu arada 😅 Altın kan deniyor. aslında RH-null, yani dünyanın en nadir kan grubuna verilen bir takma ad. Bu kan grubu o kadar nadir ki, bugüne kadar yalnızca 43 kişide rastlandı. 🌸
Lili Yaprakdokumuseverr çocuk doktoru bizzat söyledi bizde çok şaşırdım ama kan hücrelerinde kan grubuna ailt birşey yok dedi 6ayda bir daha bakılacak dedi
Yaprakdokumuseverr Minikperi kaç milyarda milyonda bir ihtimal o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz 😁 bence inşallah altın kan falan da değildir dezavantajı çok artısı yok gibi bişey. Çıkar ya demekki böyle şeylere rastlıyorlar ki bidaha verirsiniz denmiş
hunilimom Eymenmoms eşim de a pozitif b pozitif bir kez de 0 pozitif çıktı ama genelde b pozitif yoğun çıkıyor benim annemin ve kardeşim aynı babamın farklı çocuklarım da biri a negatifti biri b pozitif ben ab negatif
Minikperi Lili zannetmem. Grupsuz olsa çıkardı. Siz 6 ay sonra tekrar deneyin o düşük bir ihtimal çünkü ☺️🌸
Lili Yaprakdokumuseverr 6au sonra bir kesinli yok dedi tek korkum birşey olursa kan grubu beli değil ne olacak
Yaprakdokumuseverr Minikperi Ay her gün bi yaşıma daha giriyorum daha neler duyucaz 😂 belki uydurmadır ya her şeye de inanmak istemiyorum artık 🙉
Minikperi Yaprakdokumuseverr yani bu bir araştırmaydı ortaya konmuş kanıtlanmış gerisini bilemem 😅 ama neden olmasın her şey olabilir. Yeni bir grup da çıkabilir. Bütün gruplar birleşebilir. Bilim böyle bir şey bugün doğru olan yarın yalanlanabilir 😅