e_blue_sky_a AsPandaa benim son 110 ve 8kili aldım. Son bir aydır 4kilo almışım. Doktor günde 3km yürü diyor. Yürüyünce rahim acıyor korkuyorum
2lokummannesiii Yildizzcelebi ah amin me tesadüf kız😂 oğluşun kaç yaşında😂 benim ki 4 yaşını 2 ay geçti. İlki sezaryendi benim bu da mecbur öyle olacak nasipse🫠
gokyuzununogrencisii mervemurat16 27 Şubat görünüyor 🌸 daha hiçbir şey almadım 😂 çok aşırı korku heyecan sevinç hepsini bir arada yaşıyorum 🥺
mervemurat16 gokyuzununogrencisii bende gün yaklaştıkça doğum korkusu oluyor ama kucağıma alınca herşeyi unutcam biliyorum
ones0412 elifcevikibis Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz 😊 Biz hep gözümüze güzel gözükenleri aldık şimdi eksiklere göre alıcam. İç zıbın olarak uzun kollu almıştım Şubat soğuk olcak gibi gözüküyo diye 8 9 tane aldım uzun kollu
Firstmummy peksimetya 115 gun aynıyız maşallah bende sezeryan dedi doktor sağlıkla gelsin bebisler siz hangi sehir
peksimetya Firstmummy benimki zorunlu sezaryan ilki öyle olduğu için 😊 sağolun istanbuldayım ben siz nerdesiniz
HMH mervemurat16 bilmem balık erkeğinden daha iyi bence kova erkeği, ben de boğa burcuyum aaa öyle miymiş ☺️
mervemurat16 HMH kova kadını nasıl acaba boğa ve başak anlaşamadığı burçlarmış biri anası biri babası😄
HMH mervemurat16 aaaa ben boğa burcuyum babası oğlak ay balık erkeği de bilmiyorum yine de kova olur inşallah kova erkeğiyle anlaşabiliyorum bi arkadaşımız var ama bakalım ☺️
e_blue_sky_a mervemurat16 bir sürü kova kadını var çevremde. Kızım da kova olacak sanırım. Tartışır iken ona haklı olduğunu söylemez iseniz asla susmaz. Özgürlüğüne çok düşkün. Bazen evli olduğunu bazen bir çocuğu olduğunu unutabilir 😀 yani unutmuyor da öyle gibi davranıyor kızarsa vs…. iş kolik tıpkı oğlaklar gibi. Marjinal bohem insanlar
Birbebekbiranneee Hala mide bulantım devam ediyor, odası gelmedi hastane çantası hazır değil, çok fazla eksik var
Bebekbeklrkn mervemurat16 ay böyle yalnız olmadığımızı bilmek güzel Şubat annesi olarak nasipse bizde 25+3 ama bir hafta önden demişti sanırım 26 uyumlu mu oluyor acaba kızlar
mervemurat16 Bebekbeklrkn bazı dönemler bebiş önden gidiyor evet 26 ile uyumlu oluyor sonra kendi haftası ile uyumlu olmaya başlıyor.zaten sınır 2 hafta yani 2 hafta ileri veya geri normal olarak karşılanıyor ama bazı istisnalar olabilir
Bebekbeklrkn Göğüslerim inanılmaz büyüdü o gıcık ediyor kilo aldım ister istemez 👎🏻 Oğlum iyi sağlıklı olsunda 💙😍 çok heyecanlı eksikler çok yavaş yavaş alıyoruz maalesef sırt ağrısı yürüyüş yapınca oluyor ani kan şekeri düşmesi yolda illa bişey yiyip öyle geziyorum 😂