mervemurat16 Selocan59 kızlar erken mi doğuyor kaçıncı haftada doğum yaptınız bende sezaryen istiyorum ama bakalım
Nur_09 mervemurat16 108 gün kaldı ve hiç birşey almadım hazır değil nasıl olacak bilmiyorum hala liste yapıyorum
Nur_09 cennetb benim de kızım olacak inşallah allah uzun ömürler nasip etsin hepimizin evlatlarına ama bende isim koymadım son dakika koymaktan çok korkuyorum
cennetb Nur_09 amin inşallah neredeyse 3 ay kaldı aslında düşünmemiz gerekiyor ama biz çok kararsızız bakalım
lialeoo seydaaorhnn Bence almalısınız ilk gebeliğimde almadım ertesi hafta eczane eczane gezip buldum manuel kullandım ben göğüslerim çok şişmişti semsert olmuştu sütü boşaltamadığım için manuel uygun fiyatlı pompa işimi görmüştü🩷🌸
Yagmurakyurek mervemurat16 son 111gun kaldı bebeğimin burcu tam zamninda doğarsa balık gosterior bı kaç eksiklerim var alışverişini elimden geldikçe yapmya calstm 😇oğlum olacak nasipse bugün şeker yüklemesi yapıldı midem ağzıma geldi 😅eczaneden aldgm icicek gibi seyide kustum baklm genede kan verdim sonuç çıkarsa çıkar çıkmaz artık yarın gene aç karna giderim 😅 öğlen gibi cikicak dediler sonuç ama napim bı saat boyunca açlıktan midem ağzıma geldi çok kötü oldum
mervemurat16 Yagmurakyurek geçmiş olsun şeker yüklemesi sırasında kusma olabiliyormuş büyük ihtimal testinizi tekrar ederler
Yagmurakyurek mervemurat16 insalalh tekrar etmezler dayanamadm normalde kusmuyorum ama nie böle oldu anlamadım çok başımı döndürdu bu kan alımı bu verdikleri şekerli icicek tekrar etmesinler büyük ihtimale bidaha kusarim
GPinar mervemurat16 son 91 inşallah 🥰kaba eşyaları aldım çok şükür sadede kıyafetlerden kaldı onlarda da nelerden alsam diye kafam çok karışıyor bugün alırım yarın alırım diye alamıyorum :)
mervemurat16 GPinar bol zıbın alın her ay için zaten çabuk büyüyorlar e bebekte indirim var 6 al 5 öde
Mamaegi mervemurat16 alışveriş bitti sayılır Hepsiburada ve trendyola girmezsem bitti aslında 😂 balık olacak burcu şubat sonu gibi doğum inşallah 💙
elifcevikibis Tugbacds İyi yapmışsınız :) Motheric ya da Mayoral markadan bakıyordum. Sonra Brandbaby nin anne ve bebek bakım çanta setinden aldım. Derisi sağlam, güzel hoşuma gitti.
GPinar mervemurat16 siz zıbında hep uzun kollu mu aldınız peki 0-3 ay için ben şey mi yapsam diye düşünüyorum da 0-3 ay zıbınlarda uzun kollu alıp 3-6 aylık olanlarda kısa kollu alayım diyorum 🙄
Gldnzylmz Herkes bel ağrısı demiş, şubatta bir şey mi var ya şaka gibi, bazen ağrıdan benimde ağlayasım geliyor bel ve sırtım çok fena
Songul-12 112 gün kaldı kızıma kavuşmaya ve hiç bişey hazır değil büyük eşyaları bile almadık bu kadar rahat davranan bi ben değilmişim hepsini toplu alıveririm diyorum sağlıkla gelsin minikler 😂🙏
Denizzli20 113 gün kaldı şubat sonu mart başı dedi doktorum günü 2 martta doluyor demişti😍 ayak sırt ağrıları için ben evde elçin Demirel hamileyiz yürüyoruz egzersizlerini yapıyorum kendime yaptığım en büyük iyilik 😍 yapmaya başladıktan sonra ayak ağrılarım büyük ölçüde azaldı yaparken asla sıkılmıyorsunuz çok güzel bi seri riskiniz yoksa doktorunuz izin veriyorsa denemenizi tavsiye ederim ☺️
HMH mervemurat16 son 112 gün inşallah ☺️ nasipse oğlum olucak ilk gebeliğim. Eksiklerimiz var tabi hala almaya devam ediyoruz ☺️ şubat sonu görünüyor bakalım balık mı olucak kova mı ben kova olmasını istiyorum ama kısmet 😇
mervemurat16 HMH kova burcu nasıl benimki kova olacak büyük ihtimal boğa ile anlaşamaz diyor yorumlarda🙈
HMH mervemurat16 bilmem balık erkeğinden daha iyi bence kova erkeği, ben de boğa burcuyum aaa öyle miymiş ☺️
MommyLeyla Gzdesri Benimde 104 son aynıyız 😊 doğum tarihi verildi mi size doktor tarafından. Şişkinlik bende de mevcut yaa akşamları özellikle resmen 4-5 kilo almış gibi ağırlık çöküyor 😅😅 birde şimdiden nefes darlığı çekiyorum yaşadınız mı hiç ?
Gzdesri MommyLeyla evet nefes darligim var özellikle yatınca dönerken falan zor oluyor yada ufacık iş yapsam tikaniyorum. Doktorumuz yok malesef karışık herkese gidiyoruz o yüzden doğum tarihi veren olmadı hiç