Asiyeklkvn Merhabalar ben dün test yaptım ve hamile oldugumu öğrendim adet gecikmeside bunu destekledi tabi bundan önce bir normal doğum yaptım ve çocuğum 3 ay anne sütü içti daha sonra hiç içmedi benimde sütüm hep az geldi O doğumdan sonra benim goguslerim şişti ara ara ağrılarım oldu bu durumu yaşayan varmi ve ne yaptınız bilgisi olan yazabilirim lütfen goguslerimdwn çok rahatsız oluyorum
Mavilisa Asiyeklkvn 3 aylık bebeğiniz var, ve şuan hamile misiniz? Yanlış mi anladım 🙈 Emziremeyip görüşlerden sut biriki olduğunda muhakkak gogus pompasiyla sütü boşaltmaniz gerekir, yoksa çok sancı yapar, çok geçmiş olsun canim 🙏
2cat1baby Asiyeklkvn Sağım yapabilirsiniz.Benim annem beni 4 yaşıma kadar emzirmiş ve sütünde azalma bile olmadığını söylüyor.Kardeşimde ise 6 aylıkken sütü azalmış ve gelmemiş.Her hamilelik her süreç bir değil bu gebeliğinizde belki farklı bir süreç olur
Seymoshh Asiyeklkvn sağım yapın birikp mastit yapabilir soğuk kompreste yapabilirsin oda rahatlatıyor zaten emmiyorsa bir süre sonra çekilir sütün