Buzprensesi Hatiicesyun hayır son kontrolümde Doğumla ilgili konuşmak için erken mi dedim evet demişti 😅 bu cumartesi kontrolüm var ne der bilmiyorum ama doğum süreci hakkında yine erken sanki. 32. Haftadan sonra şekillenir diye düşünüyorum. Olursa normal isterim ama korkuyorum açıkçası bir yandan da. Sizde durum ne?
Hatiicesyun Buzprensesi ben bu cumartesi gitmiştim sormayı unuttuğum için size sordum bende normal doğum istiyorum korku varmı tabiiki var ama Kendimi bı tık daha rahatlattım o kadar olumlu doğumları okuyorum ediyorum dua ediyorum kendimi nefes egzersizlerine alıştırıyorum şimdiden başladım herşeye hemene hemen çok şükür korkum azaldı ☺️ ama o an geldiğinde nasıl olacak bilemeyiz doktorum düşük riskin yok erken doğum riski yok dedi çok şükür 35 cm 940 grm kilosu dedi suyunda gayet iyi dedi çok şükür güzel geçti kontrolumuz ☺️ şuan 26+4
Melekecre Uygulamaya göre 48.ancak planli sezaryan olucak 38de alairiz demişti doktor,33.haftamdayim..suyum fazla,gebelik şekeri vs var bu durumda erken doğum olurmu bilmem.
iremmasal Mine-1 normal diyor ama bakalım inşallah bir aksilik olmaz canım 🙏 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏