Yefe Kızlar merhaba buraya yeni kayıt oldum 9 haftalık hamileyim bir iki gün sonra Ankara’dan Bursa’ya gideceğiz günübirlik yolculuk yaklaşık 4-5 saat sürüyor. Gebelikte bir sakınca olur mu
Heymomyy Yefe seni yanlış yönlendirmek istemem, her gebelik birbirinden farklıdır ama ben hamileliğimin başından sonuna kadar devamlı uzun yol gittim geldim bir sorun yaşamadım tabi dikkat ederek ama sen yine de doktoruna danış
Rumeysaaa67 Yefe 9 haftalık ben gitmiştim 9 saatlik yol doktor da gidebilirsin demişti molalarda yürüdüm bide 3 yaşında oğlum vardi yanımda tek ikimizdik eğer gebelik normalse sıkıntı görmüyor çoğu doktor yine doktoruna danış tabiki
Alexab Yefe benim doktorum 4 saat yolculuğa kadar dinlenerek izin vermişti her saat yürüyüş hareketle o da 20. Haftaya kadardı. Sonrasında uçakla olacak yoksa gitme dedi. Herkesin süreci farklı doktorunuza mutlaka sorun.
Aycan1 Yefe ben 18 jaftalıktım uzun yolculuğa coktım memlekete arabamızla 24 saat ayrıyetten hep gezdim ordan tatile gittim tekrar yolculuk yaptım suan 38+4 haftalığım bi sorun olmadı ama sizinki hem daha küçük hemde düşük tehlikenin varmı yokmu bilmiyorum doktorunuza bi danısın
Merve1616 Yefe İş seyahati için Bursa’dan İzmir ve İstanbul’a gitmiştim ilk zamanlar bir sorun yaşamadım
ela23_ Yefe ben 18 haftalıkken 12 saat yol gittim eğer riskli bi gebeliğiniz yoksa sorun olacağını zannetmiyorum 2 saatte bir inip 15 dk yürümek şartıyla tabi benim doktorum öyle demişti sizde doktorunuza danışın ilk önce🌸