3827 çok geçmiş olsun allahımm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah. Bende dün polip ameliyatı oldum. Bizde 1 yıldır çocuk istiyoruz ama hiç olmadı gebelik. Yaşadığım şehirde çok farklı doktorlara gittim kimse sende polip var demedi. En son bi arkadaşımın önerisiyle bi doktora gittim kayseride polip var dedi gebeliğe engeller ama yine de çatlatma iğnesiyle bi deneyelim dedi olmazsa ameliyatını olursun dedi. Çünkü polip bebeğin tutulmasını engellermşş. Hatta bende sorun yok dedikleri için eşim de doktora göründü spermyogram verdi hızı yavaş dediler hormon ilacı kullandı ana boşuna kullanmış başka bş doktora gittiğimizde neden hormon ilacı kullandın dedi hormonların iyi dedi. Sadece hızı biraz yavaşmış. Şimdi polipten sonra bakcaz duruma 20 gün ilişki yasak zaten sonraki aylarda bakcaz. Ben artık rabbime bıraktım. Bazı şeyler bahane cidden rabbim zamanını bekliyor sadece. Çünkü çok büyük sıkıntıları olupta hamile kalanlar var . Rabbim ol der ve olur. Enbiya suresi 88 ayetini hergün okumanızı tavsiye ederim. Hatta yakınlarınıza söylerseniz onlar da okusun ama sizin adınıza. Allahın izniyle inş hayırlısı ile çocuk sahibi olalım amiinnn🤲🤲🤲