0107 Birkaç gündüz midem bulanır gibi oluyordu şimdi bu saatlerde midem bulanıyor Ne kötüymüş, öyle kusmadan rahatsız hissediyorum. Genelde sabahları bulanmaz mıydı ya normal mi bu şuan ?
Meli-sa 0107 bende 11 haftalığım bu zamana kadar yoktu ama kaç gündür mide bulantım çoğalıyor ve yemeklerden tiksiniyoeum bir yediğimi tekrardan yemek istemiyoeum düşündükçe midem kalkıyor
Kaderkya 0107 benim iştahım açık yiyorum ama kusmadan benimde ara ara midem bulantım oluyor 9+3 yeni başladı
Bengi17 0107 10+5’deyiz ve ilk zamanlardan beri bulanıyor inanılmaz 2 haftadır daha fazla acillik bile oldum o derece genelde sabah oluyor benim ama akşam yemekten sonra da bulanıyor ve bazen çıkartıyorum çok zor 😥
Seymoshh 0107 yook benim ablam üç çocuğundada gece gündüz farketmeksizin istifra ederdi akşam yemeğine otururduk iki lomma yer üçüncüde banyoya koşardı annemde kalırdık gece uykusundan kalkardı miden yanıyor bulanıyor diye
0107 Meli-sa evet benimde hiç yoktu şimdi yemek düşününce midem kurcalanıyor resmen. Genelde iyiyim ama ara ara böyle olmaya başladım.
0107 Bengi17 evet benim o kadar değil çok şükür yeni başlıyor sanırım. Sizin de geçer en kısa zamanda inşallah
Bbuse12 11 haftalik olduk bu zamana kadar az oluyordu 2 gundur mahvoldum yedigimi cikariyorum her koku midemi bulandırıyor yemek gorunce tiksiniyorum
Seymoshh Aslan04 2 kız 1 erkek onun genel olarakta zor geçiyordu hamileliği beslenemiyordu kusmaktan sürekli serum alırdı inş sizin çabuk geçer bendede tam tersi mesela aa hamilesin diyorlar aa doğumun oluyor diyorlar bende hiç bir şikayet yok kolay geçiyor hamileliğim🤲🏻geçenlerde tutulan belimi saymazsak🫣