Kelebekmisaliihayat iremkayaaaa 5+0 da 4068 ile hamile olduğumu öğrendim. 3 gün sonra da ultrasonda keseyi gördük. (Araya haftasonu girdiği için 3 gün sonra gittim) Doktor 2 hafta sonra gel dedi. 7. Haftada bebeği gördük. Kalp atışlarını dinledik .
tugbadurmaz34 iremkayaaaa yani tabiki artışı takip et 2 günde 1 ya da 2 katı olması lazım ya da 4 günde 1 vermeye çalış ama en azından düzenli artış var mı diye bakmak için 2 defa kan ver en azından
Srfclkkl iremkayaaaa 6. Haftanda git gitmişken kalbini de dinlersin ben 6. haftaya kadar bekledim gitmedim.
bebegimm34_ iremkayaaaa Hcg 218 di , 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm yani 5 haftalıktı. 6 haftalıkken de kalp atışını duydum
bebegimm34_ ems1 bence hiç üzerine düşmeyin ilk gebeliğim benımde kimyasal düşük oldu.. şuan 4 aylık hamileyim idrarım pozitif cıktı kan verdm 2 gün sonra 218 cıktı degerim 1 hafta sonra doktora gittim sürekli kan vermeyin
1palyaco Mltm18 bugün 4+6 oldum yarın 5 ve doktora diyeceğim ultrason ile bakacak henüz bakmamıştık 🌸 siz baktınız mı ultrason ile.
Mltm18 1palyaco yok pazartesi günü kadın doğum randevum var o gün görücez inşallah siz nerdensniz İzmir’den selam
Eslembasak iremkayaaaa Biz dün gördük keseyi 5+1 beta 3182 değerdi bebeği görmek için bir hafta sonra gelmemi söylediler
Mamaegi iremkayaaaa beta değerimi hiç bilmiyorum ama keseyi 5. Haftada kalp atışı ve bebeği 7. Haftada gördük
rabiaozcans 5+3’te keseyi gördük, beta 4.5 haftalıkken ölçtürdüğümde 6500 küsürdü. 7+3’te de kalp atışını gördük🙏
Ciceklibahcee iremkayaaaa beklenen adetim 13 eylüldü o gün yaptım negatif çıktı 15 Eylül de idrar testi pozitif çıktı 17 eylül de kanda beta 560 çıktı 23 Eylül de kese gördük 29 Eylül de de kalp atışını duyduk çok şükür 4 gün geç döllenme/ ya da geç yumurtlama olabilir dedi doktor son adet tarihimi değiştirdi
Demet_parlak49 iremkayaaaa ben geçen hafta gittiğimde betam 450 ydi doktor görmedi haftaya gel dedi yarın gidicem bence sizde haftaya gidin daha rahat görürsünüz