cmnygmr Uzanırken sağ veya sol karnım büyüdüğü için mi bilmiyorum 19 haftalığım mesela sağ tarafta uzanmışsam sağ tarafımda doygunluk hissi oluyor sola döndüğümde bebek oraya geliyormuş veya bana öyle geliyormuş gibi hissediyorum yaşayan var mı?
dicledila cmnygmr bende de oluyor (ilk gebeliğim) çocuğu eziyorum rahatsız ediyorum diye korkuyorum o da sağ olsun sanki canı acıyor gibi vurup duruyor 😂meğerse rahat ve mutlu olduğundanmış
busraakurt52 cmnygmr çok normall siz ne tarafa dönerseniz oda o tarafa geliyo biraz daha büyüsün kaydığını anlayacaksınız
Nesfur41 cmnygmr Offf hele bana sor 30 haftalık oldum sağıma dönüyom ya kaburgamın altına giriyo sağ boşluğuma giriyor sola dönüyom aynı şekilde orda da öyle daha büyü daha iyi anlıcan 😂😂😂
Heymomyy Çok normal 😊 bebek suyun içinde nereye hareket ederse o da o yöne gider ilerleyen zamanlarda daha da iyi anlarsın
cmnygmr ISILTAN aç haftalıksın acaba ilk gebeliğim olduğu için herşeyin yeni tadına varıyoruz korkuda var haliyle
Moonlight7 Bende 18+1 oldum bugün ve bende sanki ne yana dönsem oraya doğru birşey kayıyor😂 sırt üstü uzandığımda damar atması zonklama gibi hissediyorum birden pat diye birşey vuruyor sanki bebek mi vuruyor tamda anlamıyorum ilk gebeliğim🤷🏻♀️