Sehergezek Merhaba hanımlar ben 13 haftalık hamileyim ve yaklaşık iki haftadır vucüdüm aşırı kaşınıyor yapılan testler yapıldı doktora gösteremedim ama bütün değerler normal. Aranızda gebelik döneminde böyle bir kaşıntı yalayan varmı endişe etmelimiyim
Nye Sehergezek Sürekli kaşınmak iyi değil bence cildiye gozuk derim ve şuan uyuz salgını var korkutmak istemem ama
Pnr22 Sehergezek geçmiş olsun bende yaşadım suyu mide bulantısı dan dolayı azalttigim için kurudu cildim ondan kasintim tuttu özellikle bacaklarımı kanarcasina kasidim bol su içtim azaldı ılık duş ve sonrası kaşınan yere nemlendirici sürün kasimamaya özen gosterin artı şuda var uyuz salgını duydum inşallah öyle bişey yoktur 🥺
KuzeyinAnnesi10 Sehergezek kabarıklık ve kaşıntı varsa uyuz olabilir canım özelikle sıcak bölgeler kasik koltuk altı göğüs arası givi kısımlar varsa doktora gitmelisin ama sadecegeceleri falan olan Bi kaşıntı varsa belli saatlerde onu yaşadım sadece ellerim ve ayaklarım kaşınıyordu tahlillerim temiz çıktı kızarıklık ve kabarma yoktu ama doktor bana hamilelikte olabiliyor hormonel dedi
Zamaneanne Sehergezek bende 36 haftadayım iki haftadır çok kötü kaşıntım var aşırı her yerim kaşımaktan yara oldu Doktorum tahlil istedi alerji mi yoksa karaciğer e bağlı bir tepkime mi diye kan testti vericem yarın sonuça göre cildiyeye gidicem ama çok kaşınıyorum
Sehergezek KuzeyinAnnesi10 hamd olsun kabarıklık yok aslında belli saatlerde çok oluyor tahlillerde sıkıntı yokda alerjikmi diye düşündüm
Sehergezek KuzeyinAnnesi10 teşekkür ederim baharatlı çok seviyorum midemden yana sıkıntı olmadığı içinde yerim arada belki dediğiniz gibi onlarda etkilemiş olabilir❤️
Melike_4949 Sehergezek benim vardı kaşıntım bütün vücudumu nemlendiriyorum iki gündür daha az kaşınıyorum kasimaktan göbeğimi yara etmiştim birde kurdeşen var bende
Zamaneanne himne_ merhaba evet gittim safra asitleri als ast karaciğer enzimlerine bakmak istedi tahlil verdim şükür bir şey çıkmadı herşey normal dedi alerjik bi durum olabilir diye cildiyeye yönlendirdi