Zeynepemre Melekyaren lansinoh Öneririm tatlım. Anında etki ediyor ve emzirmeden önce temizlemene gerek kalmıyor bebeğe de herhangi bir zararı yok Bende çok çektim. Allah düşmanımın basına vermesin
Ilkannelik Melekyaren ayva çekirdeğini suya koy Kiripta koyabilirsin hatta. Jole gibi bir kıvam alır. Ve göğüs ucuna sürdüğün de de emzirme aninda tekrardan silip temizlemene de gerek kalmaz bebegine zarar vermez
HalisEbruoban Melekyaren benimde iki ablam lansion kullandı gercekten cok iyi geliyo bende dogumuma 15 gün kala kullanmaya baslıcam
Twinmom Merhaba, benim de çok yara olmuştu hatta kanıyordu su topluyordu ben garmastan pomad kullandım ve sürekli karbonatlı suyla yıkadım göğsümü çabuk iyileştiriyor. Lansinoh krem yara olmasın diye yara olduktan sonra bir etkisi yokmuş bana da dr um söylemişti. Garmastanı kullanırsan emzirmeden önce göğsünü yıkaman gerekiyor.
Senibekliyoruz Karbonatlı su ile silmek çok iyi geliyormuş ben ilk hamileliğimde korkunç acılar çektim, kanıyordu artık.Lansinohu 35.haftadan itibaren kullanmaya başlamak gerekiyormuş, lansinoh satış temsilcisi söylemişti bu sefer 35.haftamda hemen başlayacağım.