Mommy2b Selam herkese 🌸 Bugün ikinci kez anne olacağımı öğrendim 🥹 yine buralarda olmak çok nostaljik hissettirdi, nasılsınız ne var ne yok 🥲
yarencaliskan Mommy2b bende 2 yılın ardından buraya tekrar geri döndüğümde aynı şeyler hissettim kaygı üzüntü mutluluk yetebilecek miyim korkusu hepsi vardı şimdi 29 haftalık olduk az kaldı bir an önce kavuşmak istiyorum
Mevludealtungok Mommy2b ayy adınıza çok sevindim gözünüz aydın ilk bebişiniz kaç ayşık kaç yaşında🌸Sağ salim kavuşun inşaAllah
Damlacaa Kaç yil var aralarinda 🥲 Biz 8 ay ara ile katilmak durumunda kaldikta tekrardan kaza olduuu…. Hayirli olsun saglikla gelsin kuzucuk 💞
Mommy2b yarencaliskan çoğu gitmiş azı kalmış rabbim kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸 gerçek bir rollercoaster duygu anlamında 🥲
Mommy2b Mevludealtungok Ocak’ta tam 3 olacak 🥹 çok teşekkür ederim çok sağolun hala tam olarak idrak edebilmiş değilim 🥲🥲
Mevludealtungok Mommy2b o heyecanı insan 10 kere yaşasa idrak edemez biliyorum Allah bağışlasın ikisinide 🌸
Kader5138 Mommy2b 30 aylık kızım var ve 36 haftalık hamileyim 23 Kasım’da doğum olcak ve bn hem heycanliyim hemde çok korkuyorum
Mommy2b Kader5138 ilk bebeğim dünyaya gelmeden önceki korkumu hatırlatıyorum kendime hep, şimdi 2,5 sene geçti o nasıl büyüdüyse bu da büyüyecek hem de yalnız olmayacak diyorum 🥲
Kader5138 Mommy2b ama tekrar çocuk ve evde bebek yetebilirmiyiz acaba bu korku var bide doğum korkusu
Yazgull_kurt22 @Mommy2b benide ikinci 15 aylık bebeğim var artık birlikte büyürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲