derya_16 Kızımın adı Elif uyumlu olsun diye hep Efe düşündüm ama öğretmen olduğum için çevremdeki herkes Efeler çok fena diyip caydırdı. Şimdi Kerem düşünüyorum ama artık karar vermek istiyorum😔
3prens1prensesmom derya_16 valla ben olsam efe koymazdim😂😂 oglumun adi ozcan efe , efelerin efesi gbi ben boyle cocuk gormedim 🙈 cok akilli cok zeki ama bir o kadarda kavgaci hirsli felaket birsey 😂 kerem koy🤭
derya_16 3prens1prensesmom al işte🤣kime dediysem aynı tepki. Yok ben caydım zaten yaa bikaç kişiden daha duyayım da içimde kalmasın🤣
3prens1prensesmom derya_16 okula yazdirdik mudur adini duyar duymaz özcan iyiymis ama efeyi keske koymasaydinz dedi 😂😂😂 valla dedim hocam napalim koyduk allah yardim etsin 😂
cokbilmismom Efe çok güzel bence. Çocuğun yaramazlığın isimle alakası falan yok 😂 kuzenimin oğlu Efe o kadar uslu ki sesi çıkmaz aynı zamanda çok akıllı ve uyumlu bir çocuk. Karakter isimle oluşmaz 😊
busraayksll İsimler bence karakteri etkiliyor ya , bende öğretmenim efe isimli çocuklarım çok tatlı ama hep çok atarlı giderli çocuklardı orta okulu da lisesi de , kerem ler daha naif oluyorlar sanki en azından benim denk geldikelrim
Kumru_6694 Bizde aslan efe düşündük ama sonra vazgeçtik, kerem koycaz adını oğlumun 😊💜 efeler biraz adı gibi efe olabiliyor tanıdıklarımız var
Temmuzmucizesi26 derya_16 kerem çok güzel bence. Cinsiyet belli değil ama eğer erkek olursa kerem asaf düşünüyorum bende
Gozde_52 Benim oğlumun ismide yamaç Efe çok akıllı gerçekten herşeyi oturup konuşur seninle ama bir okadarda hiperaktif yerinde durmuyor hiç 🤭😄 ama e ile başlayan başka isim de düşünürsen Ege’de olabilir ikinci oğlumun ismide ege olacak Allah nasip ederse 🙏🥲