tugba_2365 Deletedmom_112 ben Maskodan kids n melody den yaptirmistim özel beğendiğim istediğim detaylarla
Nurbusra_ Deletedmom_112 almila aldım henüz gelmedi yeni sipariş verdim 3 kapılı dolap şifonyer monteseri yavrulu yatak içinde yatağı da var toplamda 35 bin tuttu 9 taksit yapıldı bilgin olsun taksit yapıyorlar :)
ebrulina Deletedmom_112 evimidiziyorum.com instadan bakabilirsiniz çok kaliteli ve güzel ürünleri var fiyatı da gayet uygun yer İstanbul Sancaktepe
Merve171214 Deletedmom_112 oğlumunkini denimobi sayfasından kızımınkini de noktabebeistanbuldan aldım ikisinden de memnunum
Deletedmom_112 GulserenKY ankaradayım evet her yerde var ama mağazalar arasında baya fiyat farkı var karar veremedim o yüzden
Dilooo Minigiim-vebenn52 merhaba benek odasını nokta bebeden aldım yazmışsınız memnun musunuz kalitesi nasıl acaba bende alacağım da internetten verceegım sipariş resmî var mı acaba mobilyanızın
GulserenKY Deletedmom_112 Vivenseden alıp memnun kalan tanıdıklarım var. Oğlumun yatağı da montessori ama biz kendimiz yaptırdık 3 sene oldu. Evet fiyatlar da baya fark var. Burda geçen birisi almıştı Ankara da çok güzeldi o başlığı bulursam sizi etiketlerim
miray_85 Deletedmom_112 biz nisan ayında tam oda takımıni 22.500 almiştik simdi nasildir fiyatlar hic bilgim yok
Deletedmom_112 GulserenKY vivensede çok güzel modeller var oda online satışta mağazalarda yok gözümle görmek istiyorum internetteki gibi gelmezse falan
miray_85 Deletedmom_112 dogrudur çok zam gelmiş herseye özellikle bebekle ilgili ne varsa allah yardim etsin herkeze
Deletedmom_112 Nurbusra_ evet bugün almila baktım fiyatlar o şekildeydi ama kalitesi falan hoşuma gitti siz hangi takımı aldınız orda 3 model falan vardı
Nurbusra_ Deletedmom_112 ben monte modelini aldım Sakarya’da yaşıyorum burda baya çeşit vardı internet sitesinden de bakabilirsiniz fiyatları aynı ve gerçekten orda gözüktüğü gibiler
Dilooo ebrulina merhaba canım bende benek odası alacağım internetten bakıyordum da nasıl mobilyan memnun musun acaba güvenilir biyer mı kalitesi nasıl acaba
Deletedmom_112 Merve171214 noktabebe güvenilir mi acaba burda şubesi yok ama fiyatları uygun malezemesi güzel mi ?
Dilooo Merve171214 merhaba canım iki mağazaya bende bakıyorum büyük ihtimalle internetten alacağım da nasıl memnun musun mobilyandan kalitesi nasıl resim atabilir misin acaba karar veremedim bende hangisini alsam nerden alsam diye