caprresecake Bunun sebebi ne olabilir sanki adet oldum olucam gibi hissediyorum ve bu zamana kadar hiç bu kadar erken adet olmamıştım sebebi ne olabilir sizce gün boyu sürdü rahmim kasılıyor belim sökülüyor gibi sanki
beyzosunmelegi caprresecake benimde adetimden 2 hafta önce kasıklarımda ağrı olmaya başladı şüphelendim tabi ama çok erken olduğu için de beklemek istedim. Adet tarihimden 3 gün sonra test yaptım sonuç pozitif. Sizde de öyle bir şey olabilir o yüzden biraz bekleyin derim çünkü istiyorsunuz diğer türlü hayal kırıklığı olabilir
Sevvooi Merhaba gebelik olabilir diye düşünüyorum. Çünkü benimde aynı şekilde ağrılarım olmuştu kan testi verince gebeliği öğrendim😊
caprresecake Sevvooi ben aslında geçtiğimiz perşembe günü beta verdim negatif çıktı sonra öğrendim ki çok çok erken vermişim daha adetime 8-9 gün varken şimdi bugünde böyle sancım olunca şüphelendim bi ya nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
caprresecake Birhayalimvr ovülasyon döneminde 3 kere denedik aslında gebelik istiyorum ama bilemedim ilk kez böyle oluyor ya
Sevvooi caprresecake ben yumurtlamadan 8 gün sonra sancı nedeniyle hastaneye gittim gebelik çıkmadı yazılan ilaçları almadım erkrn diye 2 gün sonra tekrar gittim 25,25çıktı
caprresecake Sevvooi ay böyle heyecan yapıyorum ama negatif çıkarsa çok üzülrüm ya beklesem mi 6 gün daha bulantımda var