senafa_ Yarın sabah cinsiyet için doktora gideceğim ne yiyip içmem lazım göstermesi için devlet hastanesine gidiyorum suanlık bidaha randevu bulmam zor 🥹😅
Mamaegi senafa_ Türk kahvesi ve çikolata bebişi hareketlendiriyor yarım saat önceden yiyip içebilirsin. 20. Haftaya kadar göstermedi benim oğluş hala bile yüzünü kapatıyor 😅🤭
tugbadurmaz34 Pamuk ben hep 8:30 da gidiyorum eşimde işe gitmeden geldiği için inanır mısın hem az hem susuz gidiyorum belki kan idrar ister diye doktor geçen gösteri maşallah ona rağmen bir hareketli ben bile açken o kadar enerjik değilim 😂😂🧿🧿🧿
tugbadurmaz34 senafa_ evet genelde sıkışık olunca bebek daha net görünüyormuş doktor bana hep sıkışık gel derdi
Pamuk tugbadurmaz34 Bak işte o yüzden şunu ye bunu ye olaylarına inanmıyorum. Ac gittiğimde daha çok hareketli oluyor senin ki gibi😂
tugbadurmaz34 Pamuk bence mantıken düşündüğümüz de biz nasıl tokken mayışıyoruz uyuyoruz onlarda öyle açken uyu bakalım uyuyabilecek misin 😂😂😂😂🫶🏻
Pamuk senafa_ Sabir ben 19. Haftada öğrendim her hafta gidiyorum riskli gebeyim. O halde hiçbirinde göremedik.
tugbadurmaz34 senafa_ utanıyor annesi 😂🤭 az daha bekle inşallah gösterecektir elbet detaylıya kadar vakti var şans işi kimin de 11. Hafta kiminde doğuma kadar