gamze_gbdk Kızlar benim bu sabah böbreklerimde hafif ağrı oldu hala da ağrı var gebe belirtisi olabilir mi bilen var mı
Buseemm gamze_gbdk bobregin olduguna emin misin yani agriyan yerin Uste cikmasi icin de yazmis oldum 🙂
Cinarsaitinannesi gamze_gbdk ben yeni hamileyim 4+5 belirtimi usutme mi bilmiyorum ama dun benimde bobreklerim ağrıdı
nurpinar gamze_gbdk olabilir, bende bi gün böbrek ağrısından duramayıp sağlık kabininde serum vurdurmuştum berbat bi ağrıydı ertesi hafta adetim gecikti ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim canım şimdi 27 olduk çok şükür
bsra4213 Cinarsaitinannesi canım vajina ağrın oldu mu hiç böyle sızlıyormuş gibi veya iğne batıyormuş gibi
gamze_gbdk bsra4213 biraz ağrı giriyor rahmime nasıl anlatsam bilemedim geçen ay 6 gün gecikme oldu sonra 3 gün adet oldum bitti sonra yine adet olacakmisim gibi sancı oldu karnımda belim ağrıdı
bsra4213 gamze_gbdk peki gebeliğini öğrenince mi oldu öğrenmeden mi benim bat 8 Kasım ağrıyor bugün sabahtan beri ilk defa oluyor
gamze_gbdk nurpinar benim adetim 6 gün gecikti 3 gün adet gördüm sonra tekrar adet olacakmisim adet sancisi bel ağrısı bu sabah da sağ böbrek ağrısıyla uyandım ve çok sisliklik var karnım patlayacak gibi canım
nurpinar gamze_gbdk ben bizzat yaşadığım için biliyorum bel ve yanlarında böbrek ağrısı hamilelik belirtisi olabiliyor bi kan ver veya test yap istersen yarın
gamze_gbdk nurpinar hüsrana uğramaktan korkuyorum galiba o yüzden adetimi beklesem daha iyi olacak sanki üzülmek istemiyorum
gamze_gbdk nurpinar şimdi de pembe bı akıntı geldi kafam iyice karıştı test yapıcam ama tek çizgi görmekten korkuyorum
YncaY gamze_gbdk Benimde reglime 3 gün var açık kahve lekelenmem oldu bugün ve önceki günlerdede aşırı bel ağrısı yaşadım beliminde yanlarıda ağrıyodu inşallah olumlu sonuçlar alırız 🙏🏻