cokbilmismom Srny77 uzmanlar filiz hanıma gidiyorum çok memnunum ben ilgili ve çok bilgili tecrübeli bir doktor, aynı zamanda çok pozitif
Esracigdem Srny77 merhaba yalovadayım ama Bursa Acıbadem e gittim. Ordan da doktorumun açtığı özel klinikte devam ettim. Şimdi de Buğday hanıma gidiyorum. Daha yeni başladım ama şimdilik çok iyiyiz siz ? :)
neanladinyurdagull Srny77 Devleti tercih edersen eğer Yaloova yeni hastaneye gidiyorum baştan beri Erhan Erkan beye çok memnunum.38 haftalık hamileyim.Diğer kadın doğum doktorları boşken bu doktor ful dolu oluyor açıkçası giden herkesde memnun.
salismavis Aktif hastanesi Aybala hanıma gidiyorum, 21 haftalık gebeyim, enerjisi ve süreç yönetiminden çok memnunum
B7710 neanladinyurdagull Bende 17. Haftadayım Erhan Erkan’a gidiyorum gerçekten çok ilgili bir doktor
neanladinyurdagull B7710 evet kesinlikle öyle bende 12 gün önce doğum yaptım Erhan bey nobetciydi çok yardımcı oldu Allah razı olsun ondan
Yigit_Yagiz_Moms Erhan bey zaten özelden gelmiş devlet hastanesine o yüzden aynı özeldeki gibi ilgileniyor ben de tavsiye ederim. Eğer özel düşünüyorsanız uzmanlar filiz ciğerim iyi bir doktor
Yigit_Yagiz_Moms B7710 uzmanlarda mansur bey var profesör kendisi ona yaptırdım zaten başka perinatoloji doktoru yok yalovada.
Aleyna77 Yigit_Yagiz_Moms ben de daha yeni gittim uzmanlarda detaylı ultrason için 1500 tlydi sizde farklı bir işlem mi vardı