Burcu__0506 busravrc var bence canım ama bi testi tekrarla sınra da kan vermeye git sağlık ocagına 10 dan önce verebilirsin
Neslihan500 busravrc var kuzum benimde böyle çıktı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Jjjjjjiiiogggyyu Çok hafif çizgi var evet hamilesin bebek çok küçük daha 2 gün 3 gün sonra tekrar yap daha net olur
Mavilisa busravrc teste göre daha çok yeni, yarın bir kan verin inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bize de haber verin 🤗🌸
Kadermiray Üzmek istemem ama her ay böyle çıkıyor benim negatif oldu hep umarım sizin pozitiftir gerçi benim yarım saat sonra çıkardı sizin ilk 5 dk mı çıktı
busravrc Kadermiray üzülme lütfen hayırlısı olsun ben bir senedir her ay düşünürken simdi nasip oldu allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sende cok mutlu olursun❤
Kadermiray busravrc çok sağol canım benim bir kızım var ve o kadar çok kardeş istiyor ki 1 Yıldır olmadı zamanı varmış diyorum ❤️
busravrc Kadermiray inşallah hayırlısıyla olsun bir şeyi çok istemekte zarar veriyor insana o yüzden hep kendime olsa da olmasada Allâh nasip etmiceği şeyi hayal ettirmezmiş diyip içimi rahatlatıyorum sizde öyle düşünün hayırlısı olsun❤
handeliff busravrc Üzmek istemem ama benim de 3-4 günlük gecikmede böyle çıkmıştı regl oldum en doğrusu kan testi bence
busravrc handeliff ben gecikme yaşamıyorum ama düzenli bir adet döngüm var ve gecikmenin birinci gününde cizgi cıkmadı ikinci gününde yaptığım son testte çıktı tabiki yarın bir doktora görüneceğim teşekkür ederim düşüncelerin için😘💕