Lyl343434 Sezaryen yapan arkadaşlar ameliyata girerken makyaja izin veriliyor mu? Doktora sormaya unuttum
ems1 Lyl343434 evet cnm takı toka küpe metal eşyalara kısaca izin yok birde oje yanlış hatırlamıyorsam
KuzeyinAnnesi10 Lyl343434 izin veriliyor ama fondöten tarzı surmenizi tavsiye etmem Rumel falan hafif bisey olabilir bebek yüzünüze değdiği zaman zarar. Verebilir henüz cildi hasas rujla falan öpmek iyi değil
Haticengin17 Bebeginizin ten temasi esnasinda yabancilik cekmemesi adina asiri makyaj ve koku turu seyler tercih edilmemeli göz makyaj vs. Sorun olmuyor diye biliyorum
Melliisaa Lyl343434 ipek kirpik fazlaca kurtarıcı olur gibime geliyor benim yakın arkadaşlarım da öyle yaptı yüzü makyajlı dolu gösteriyor bence 😂
bdenerigokce Haticengin17 tenden bahsetmedim, makyajdan bahsettim Parfüm falan neyse makyajda nasıl yabancılık çekecek onu anlamadım😂
Haticengin17 bdenerigokce doktor direkt annenin kalp hizasina getirip anneye koklatiyor opturuyor sizce makyajli temas saglikli mi ? Neyse herkes bildiğini yapsin hayirli dogumlar
bdenerigokce Haticengin17 sağlıklı mı değil mi onu bilemem, yabancılık kısmı komik geldi 🥰 tabiki herkesin kendi isteği