11-11 Haftaya giriyorum hala bulantım geçmedi prilamı bıraktığım an da yine kusma başlıyor benimle aynı durumda olan var mı acaba
Cerenvebebisi-01 11-11 ya bende aynı sekildeyim haftalarimiz aynı halen bulantı ve kusma halindeyim 😞
FdLadybug 11-11 25. Haftamdayim prilamsiz bir günüm geçmiyor bazen geçiyor almayim ilacı diyorum ama bulantilarim bitmiyor kimisi doğuma kadar böyleymiş
11-11 Çok zor oluyor gerçekten ya umarım atlatırız bir an önce ilaç kullanıyor musunuz Nassude Cerenvebebisi-01
Nassude 11-11 prilam günde 4 adet alıyordum bitti şimdi kontrolumde yazdıracağım tekrar insallah atlatırız yaa
11-11 Yalnız değilmişim ama çok zorluyor gerçekten ne güzel zor geçse de güzel ilerlemişsiniz ben de o haftalara ulaşırım inşallah 🫶🏻
FdLadybug 11-11 Çoğu gebe de karşılaşılan bir durum içinizi ferah tutun. Sağlıkla sıhhatli alalım kucağımıza inşallah 🤗
Bstsyr 18+1 deyim prilam ilacım dün bitmişti içemedim bugün yine yatak döşek oldum bulantı kusma geri geldi :( ne zaman geçer çok merak ediyorum
dicledila 11-11 o yoldan geçmiş biri olarak Allah yardımcınız olsun öncelikle🌸 benim 5 aya kadar bulandı prilamı kesip kendinize eziyet etmeyin doktorum öyle demişti, benim bulantım sadece kuru ekmek, zeytin ve çubuk krakerle geçiyordu