Happ Arkadaşlar yumurta çatlayıp döllendiğinde bi kaç gün olmuşken hamileliğini hisseden oldu mu evet aşırı aşırı erken fakat bi belirti yaşayan oldu mu çok merak ediyorum
Burcuer Happ yumurtlamadan sonra ki 3.gun akıntı krem beyaz akıntı şeklini aldı 1 hafta sonra ayaklarım da yanma, gerginlik hali unutkanlık,ve gaz başladı 9.gun pozitifti zaten testim vücudumu tanıyorum hep erken anladım 😌
pmedic112 Happ döllendiğinde bir kaç gün sonra hissetmek imkansız çünkü hücre halinde oluyor bebeğin kesesi bile oluşmuyor :) ama ben adetten yaklaşık bir hafta önce aynı adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ve kasıklarım sızlayıp durdu her lavaboya gittiğimde ped ile gidiyordum her ay negatif görmekten sıkıldığım için hiç ihtimal vermedim hamile olduğuma.ben adetten 10 gün önce falan göğüs hassasiyeti yaşarım pazartesi günü adet olmam gerekirken pazar günü gece yatarken aklıma geldi ki göğüslerim agrımadı pazartesi göğüslerim ağrıtmaya başladı yani beklenen adet tarihinde. Sonra dedim ki bu işte bir şey var :) ertesi gün gittim test aldım pozitif cıktı. Aslında o adet olacakmışım gibi olan sancılarımla hep vücut sinyal vermiş ama ben anlamamışım
Happ Aytlkya allahım ne güzell darısı başımıza dua edin lütfen bizedee 💖🤲🏻 Gönderiyi de sabitler misiniz lütfeen
sevgiserkan Eveett yasadık hemde iki bebegimdede test yapmadan bile anlamstm cunki vucudumu cok iyi tanırım🐣 Kasıkta batmalar hissediliyor adet donemindeki gibi degil daha hafif bir sekilde bu genellikle tek tarafli oluyor ve muhtelemen bebek nereye yerlesiyorsa orada daha yogun oluyor 😊
Happ sevgiserkan evet bende merak ediyorum bunu ne kadar zamanda hissettiniz bunları yani hemen çatlama görüp bir kaç gün içinde hissedilen bir durum mu merak ediyorum
Happ Burcuer 1 kasım ovülasyon da pik gördüm 31 ekim 2 ve 3 kasım değerlendirdik 1 kasımda 12 sonrası 2 gibi falan değerlendirdik aslında yani 1 ve 2 kasım ortası gibi oluyor eşimde sperm sorunu var o yüzden bu kadarı yeterli olur mu bilemiyorum ama inşallah olur bu kez
Burcuer Happ nasıp tabi yeterli ama biz de sadece 4 gün değerlendirmistik çatladıgi günde dahildi hafta ya ovulasyon yap en iyisi öyle anlarsın zaten tuttuysa tekrar yumurtlama oluyor gibi pik görünüyor tekrar yumurtluyorum sanmıştım piki gördüm regliye 3 gün Kala hemen gebelik testi de yaptım o da pozitifti 😌
Happ pmedic112 evet çok erken oluyor biliyorum ama bat günü daha 18 regl belirtisi içinde çok erken hiç anlayamadım sebebini kişiden kişiye değişir durum diyerekten bilgi almak istedim
Happ Burcuer ben hala her gün ovülasyon ile bakıyorum regle kadar da devam etmeyi düşünüyorum belli olmaz belki tekrar bi yumurtlama olur kaçırmak istemiyorum
Happ Burcuer ah şu uygulama unutturmamak için elinden geleni yapıyor merak da ediyor insan araştırmak istiyor stres değil de araştırma, deneyimleri öğrenme kendimle kıyaslamamı doğru mu yapıyorum sorusuna yanıt bulmamı sağlıyor Allah büyük en kısa zamanda sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Burcuer Happ amin inşallah 🙏 tam olursa olur olmazsa olmaz bu kez takip etmiyecegim diyip temizlik yaptım o hafta ise yaradi inşallah sende de öyle olur olmazsa da bu ya üzülme Folik asit takviyesine başla ya da enfeksiyon var mı diye baktır doktor antibiyotik fitil vitamin verdi sonuç aldım denemelisin