Yldzhh 12+4 haftalığız doktorumuz erkeğe benziyor dedi acaba değisebilir mi cokta alistirdim kendimi ogluşuma 😍😍🤗🤗
Mertcanbusekarakaya Yldzhh Pazartesi bende gidicem şu benim ikizler bir göstermedi Pazartesi 15 haftalık olcaz inşallah öğrenirim 😣😭
Esra_annee Yldzhh ya maşaAllah bizde 12+5 günlüğüz perşmebe günü 13 oluyoruz inşaAllah acaba bizim doktor söyler mi 😍🙏🏻Böyle duydukça heves ediyor insan
Migrenligebe Yldzhh 16. Haftada bile erkek dediklerinde ben cok inanmadim o yuzden, ne olur ne olmaz. ☺️
Yldzhh Migrenligebe Ayy insallah degismez ilk onceligim saglikli olmasi ama erkek bebek istiyorum ben gectigimiz haziran ayinda babami kaybettim 😢 ve haziran ayinda cocugumu kucagima alicam insallah
Migrenligebe Yldzhh allah gonlunuze gore versin insallah, hayirli saglikli bi evlat olsun. Basiniz sag olsun ayrica
Mertcanbusekarakaya Yldzhh ay Çatlı’yla valla iki tane velet şeyini açıp göstersin diye haftalardır öldüm öldüm dirildim 😂😂 ya biri bari gösterse de birşeyler alsam artık 🙄🙄
busratasci- 14. Haftada kız gibi demişti 17+3 de gördül çıkıntıyı görüntüyü bastı verdi doktor :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin oğlum oluyor :)
EgeAysimaAras 16 hafta %80 erkeğe benzetildi 20. Haftamda kız olduğunu öğrendim 27 haftalığız hala kız değişmedi 😊 belli olmuyo yani