nefesinannesi92 Son 9 🥲 Ama ne ağrı var ne sancı var. Hafif adet ağrıları başladı. Oğlumu bekliyorum büyük bir heyecanla🙏🏻 Sizlerin şafak kaç hanımlar?
Aylanursu nefesinannesi92 Son 10 gün benimde aynı şekilde hiç bir belirti yok oglusumun geleside yok gibi yerinde mutlu
nefesinannesi92 Gskcmz Evet inanılmaz hem de. Adet ağrıları gibi hafif ağrılarım var 5 gündür ama gelen giden yok hala 🥲
Gskcmz nefesinannesi92 benim normal doğum bekleniyordu çocuk makat geliş olduğu için Perşembe günü sezeryan için gün alındı rahimde baskı oluyor ama baş aşağı mı yoksa ayakları mı anlayamıyorum
nefesinannesi92 Gskcmz ayaklarıyla da başıyla da yapabilir baskıyı. Bizimki baş aşağıda şuan ama doğuma kadar döner mi bilmiyorum bende. İnşallah normal doğum yaparsınız eğer istiyorsanız 🙏🏻
Hanimeller 1garipanne kalçam da benim de ağrı var benimde son 11 ama böyle sanki bi yere vurmuşum gibi belli bi noktada ağrı var afedersin kaba et derler ya orası işte 😂
Hazniyee nefesinannesi92 belırtım yok sezeryan olcam sadece asagıda cok fecı baskı var yurumekte asırı zorlanıyorum