SuEmbal Merhaba kızlar iki hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 8+1 günlüktü bebeğim anca yeni yeni kendimi toparlayıp yazabildim sizce famera kullanıp hamile kaldığım içinmi bebeğimin kalbi durdu başına gelen oldumu hiç böyle bir şey
Pamuk SuEmbal Femara ile uzaktan yakından alakası olamaz. Sperm ve yumurta kalitesizliginden,kan pihtilasmasindan dolayı oluyor erken gebelik kayıpları. Geçmiş olsun.
tugcesakzci SuEmbal sağlıksız gebelik olduğu için kalbi durmuştur vücudunuz bebeği kabul etmemiş yani pıhtılaşma olabilir ve bunun için gebe kaldığımızda ilaç kullanmanız gerekebilir mutlaka takip edin bu durumu. Çok geçmiş olsun
SuEmbal Hicran57 Eşimle aramda kan uyuşmazlığı yok kürtaj İçin kan testlerimi aldıklarında oradaki sonuçtada çok az kan pıhtılaşması çıktı ama gebelikte normalmiş hormonlar yükseldiği için onunda az çıkması olası olarak yazıyordu
SuEmbal Hicran57 bide benim kahverengi akıntım vardı sürekli progestan kullanıyordum ama kalbi durduğunda bebeğimin kesesi bozulmadığı İçin kanamamda olmadığı İçin kürtaja aldılar
Srp53 SuEmbal benim de öyleydi kahverengi akıntı vardı doktorlar bir şey yok deyip gönderiyorlardı Progestan da vermediler bana hiç benim de 8. Haftada kalbi durdu kullandığınız ilaçla alakası yok. Zaten hamile kalabilmek için kullanmadınız mı onu. Sağlıksız diyorlar genelde bu haftada kalbi duran embriyolar için. Tabii başka sebepleri de olabilir kan pıhtılaşması vs.
SuEmbal tugcesakzci çok teşekkür ederim yarın doktor randevum var patoloji sonuçlarımda çıkmıştı kan pıhtılaşma sorununu doktora sorucam