Yaprakdokumuseverr mervederin Ben testiyle birlikte yanlış hatırlamıyorsam 500₺ gibi bir şey ödedim. Acil vurulmam gerektiği için vuruldum yoksa devlette ücretsiz onu tercih ederdim
e_blue_sky_a mervederin geçen benim doktor %10unu mu ne ödüyorsunuz dedi yazıyormuş o da. 300,500 tutar helalde yine. Ama ne gerek var, devlet bedava yaparken
Mervekosar94 mervederin ben özel takipliyim doktorum recetr yazdı eczaneden getittirdşk bizde 500 falan öderiz diye bekliyorduk devlet karşıladı sadece 14 lira recete parası ödedik bir özelde vurdurdum sağlık ocagı vurmuyor diye biliyorum
mervederin Yaprakdokumuseverr özele kontrole gidiyorum devlete tekrar randevum alıp gidip öyle mi vurulmam gerekiyor. İğne eczaneden alınıyor diye biliyorum aldıktan sonra acil sağlık ocağı gibi yerlerde mi vuruyor yani
mervederin e_blue_sky_a özele kontrole gidiyorum devlete tekrar randevum alıp gidip öyle mi vurulmam gerekiyor. İğne eczaneden alınıyor diye biliyorum aldıktan sonra acil sağlık ocağı gibi yerlerde mi vuruyor yani
Yaprakdokumuseverr mervederin yok siz almıyorsunuz. Devlete randevu alın. Test yapacaklar sonuç öğleden sonra çıkıyor aynı gün hemen vuruyorlar.
e_blue_sky_a mervederin yoo devlette bu iğneden var ki ben kendim almadım onlar vurdu. Sağlık ocağını bilmiyorum
Smy38 Benim de ignem var dün doktora sordum devlette ne zaman geleyim diye 28 de gel dedi randveu alıp yani kan alacaklar antikor bakacaklar sonr aigne vuracaklar öyle söyledi şimdiden randevu bakarik devlete bedava yaptırdım digeirni
Mervekosar94 mervederin belki ilacı eczaneden almadan hastanede vurulunca pahalı oluyordur benim doktorum reçete yazdı bunu al istediğin yerde vurdurabilirsin dedi bence sorun eğer yüksek fiyat söylerlerse devlete gitmek daha mantıklı
Yazmelegi_ mervederin devlete gidin bence sabah gidiyorsunuz kan alıyor ve eşinizin kan grubu olan bir kağıt götürüyorsunuz sonuç çıkınca vuruyorlar ama özelde kac tl bilmiyorum eger dktor yazarsa uyguna gelebilir
Nnalkan Çok pahalı bişey değil önce kan verdim ben bakıldı 50”₺ o tuttu sonra 500 lira da iğne vurulmaya verdim çok pahalı bişey değil