Elasvm Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor ben çok tedirginim korkuyorum bebeğe bişey olcak diye 21+3 haftaligim sizde durumlar nasil
aysenuurr11 Elasvm bol agrili zor yürümeli nefes nefese kalmali zor uyumali bol wc li😅 37+3 haftalik 💖 saglikla vakitlice gelsin bebisler insallahh
busraayksll Benim 36 hafta hayatım yürümek bile o kadar zor ki agirlastikca daha zor herseu ve üstelik korku endişe hepsi bir arada
Hg-ygthmz- 34+4 çok halsizim biraz yurudummu yoruluyorum hemen karnımı taşımak bile zor geliyor artık
Camlicagizem Elasvm sağlık ocağındaki ebemiz yürüdüğünde fazla ayakta kaldığında bel ve kasık ağrıların olur demişti ilk hamileliğimde fazla kilo alımı etkilemişti ama şuanlık öyle bir sorunum yok çok şükür
Elasvm Camlicagizem ben doktora gittim bebek aşağı da dedi progestan fırıl verdi bel agrimda var inşallah kötü bişey olmaz
Camlicagizem Elasvm Aynen aşağıda durduğundan olur bu tarz ağrılar demişti banada çrş kontrol var bakalım doktor söyler önemli bir durum varsa dikkat edicez artık yapcak bişey yok yolu yarıladık artık 🤗
Seydoss Elasvm 23+3 den bol stresli çarpıntılı uykusuz ve bel ağrılı zamanlar geçiriyorum şimdiden boyleysem son haftalarımı düşünmek istemiyorum psikolojik olarak insan gerçekten çok fazla yıpranıyor 3 4 tane doğuranlara akıl erdiremiyorum aslaaaa