Adgg Canım benim öncelikle Sana kocaman sarılıyorum.Yazıp yazmamak arasında gidip geldimmm.Kalbimi dinledim ve yazmaya karar verdim.Benim bebegimede hipoplastik sol kalp sendromu teshisi kondu.Yanı sıra mikrosefali,Böbreginin biri yok Safra kesesi yok,Bagırsakları parlak direk aldır dediler.Oglumdan sanki kurtulmam gereken bir parazitmis gibi konustular.Onları dinlemedim aldirmadim.Dogurmaya karar verdim.Hasta olmasi onunda bir can oldugu gercegini degistirmiyor.Ona kıyamazdım,Hayatta olan cocugumu nasıl gözden cıkaramazsam onuda cikaramazdim.Bebegim dünyaya geldi.Sadece söyledikleri kalp rahatsizligi vardi.Onun disinda hicbiseyi yoktu organlarinin hepsi Tamdi.Oglumu dogurduguma hic pisman olmadim.Yine olsa yine yaparim. ona 16 günde olsa annelik yapma fırsatim oldu.Onu dünya gözüyle görebildim.Belki bana kısa süreligine misafir oldu.Ama Allahin izniyle yarin mahserde rabbimin huzurunda yüzümü yere egecek bisey yapmadim,Bana gönderdigi hediyeyi en güzel sekilde misafir edip yine emanet sahibine gönderdim.Evet zor kolay diyemem rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.Ama rabbim öyle bir dayanma gücü ferahlik veriyorkiii.Eger esimi ailemi dokdorlari dinleyip oglumu aldirsaydim öbür boyu Vicdan azabi cekerdim.Yani diyecegim okiii hayati tehliken olmadigi sürece evladina sahip cik ona sıkı sıkı sarıl.Benimle ayni hastanede bir bebek daha vardi hangi kalp hastaligiydi.Ve yasiyordu 3 ay sonra taburcu olup evlerine döndüler.Unutma rabbim ol Der ve olur.Ümidini sakın kaybetme.Rabbim yar ve yardimcin olsun