Dry_tnc 22+4 haftalık hamileyim ilk aylarımda kusma çok az yaşadım ama şu saat itibariyle kusma ve ardından şiddetli baş ağrısı çekiyorum tavsiye de bulanabilecek benzer durumda olan arkadaşlar var mı ???
Hulyaaaa Dry_tnc tansıyon olabilir. Bende de bu aylarda aynı şey oluyordu araştırmaya girdim troide bağlı hırprtansıyon çıktı ve cok ciddi bi durum bu dünya ılaç kullanıyorum şükür 35 haftalık olduk. İhmal etme doktora görün CNm muhakkak
Dry_tnc Hulyaaaa bende de troit var bogazimda da acayip bi yanma oluştu. Siz bu durumda ilaç veya farklı birşey kullandınız mı en azından sabaha kadar idare etmek istiyorum
Hulyaaaa Dry_tnc canım troid yanma yapmaz miden den geliyordur o. Gavisgon varsa ic yoksa ılık süt ic bi bardak geçer.
Hulyaaaa Dry_tnc troid ılacı soruyorsan evet düzenli olarak hem tansıyon hem troid ilacı kullanıyorum Doğuma kadar kullanacağim
Dry_tnc Hulyaaaa aynen bende troid ilacını doğuma kadar kullanıcam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim gaviscon ilacım var ondan alicam inşallah biraz olsun midem rahatlar
Hulyaaaa Dry_tnc rica ederim ic muhakakk gavisgon cok iyi gelecek canım troid den değil dediğim gibi mide den geliyor. Kaç haftalıksın
Dry_tnc Hulyaaaa iyi geldi gerçekten rahatlattı 22+4'teyim ilk hamileligim bebeğime birşey olmasından korktum açıkçası
Hulyaaaa Dry_tnc benim de ilk allah kucağımıza almak nasip etsin. Korkma bsey olmaz yanman oldukca miden de içebilirsin
Dry_tnc Hulyaaaa kac gündür mide yanmasi olmuyordu bu gece uykumdan uyandirdi sonrası malum çıkarmak zorunda kaldım. amin inşallah sağlıkla hayırla gelsinler bebeklerlerimiz