Sevinc-Berna87 Sudenaz0105 ama canim ben cok yaptim hic boyle görmedim mavi cizgi yani zaten 3 gün Oldu kan vereli ama beta 2,6 di 10 üzeri olup idrara gecmesi falan silik olmasi normal degilmi
Sudenaz0105 Sevinc-Berna87 daha önceki testin baya netti ona göre yorumladım. Bide clearblue malesef kötü marka ve çok pahalı kötü olmasına göre😣
Sevinc-Berna87 Sudenaz0105 nein kuzum bu + olandan degil nur mit zwei striche olan canim bu cizgi hemen cikti öbürü bekledikten sonra oyle olmuşdu
Sudenaz0105 Sevinc-Berna87 one step harika varsa mach damit saati bile fark etmiyor gösteriyo en neti o clearblue ben güvenmiyorum artık hep çizgi var
Sevinc-Berna87 Sudenaz0105 kiz ben onla yaptim pozitif gördüm sonradan yaptijlarim negativdi kan verdim beta 2,6 cikti son durum bu clearblue işde yaptim test sabah
Sudenaz0105 Sevinc-Berna87 off ya kan da verilmiyo türkiyedeki gibi bestellen yapsaydın one step gelirdi şimdiye😂
Bebh Sevinc-Berna87 test yapmadım daha canım adetim 19 aralıkta olmam gerekiyor bugun tahlil verdim kasık ağrım oldugu için belki biraz yüksek cıkar diye 😐