Zhraagk Kızlar 32 haftalığım sancı nasıl birley bilmiyorum ama namaz kılarken ağrı girdi sol tarafıma bebek çok hareketlendi zor bitirdim sonra geçti sonra yatağa girdim telefonda takılıyodum karnıma bir ağrı saplandı nefes alma güçlük çekiyorum sırtım ağrımaya başladı lavaboya girdim çıktım aynı kasıklarımda ağrıyo ve bacaklarım uyuşmaya başladı sağa dön yok sola dön ağrım var napayım gideym mi hastaneye eşimi uyandırıp?
celileturk Ağrı adette gibi diz kapaklarına kadar uyusturuyorsa asla bekleme evde. Birde nişanın geldi mi su falan geldi mi hiç. Duşa gir güzel bir duş al öncelikle sonra hastaneye koş
Seyhan34 Zhraagk evet bence olabilir yani ben ilk hamileliğimde 6 aylıkken doğum yapacaktım doktorlar durdurdu bir şekilde
Mahizer Zhraagk dus almayin haftaniz erken aciklik varsa arttirabilir.direk doktora gidin ,hemen lutfen!
Caglasmsk Zhraagk evet canim devam ederse git. Çünkü yalanci sancilar felan olunca duştan sonra geciyor hemen. Ama devam ederse ihmal etme haftan erken daha. Insallahta gecer 🌸