Happy_123 Kızlar 23+3 haftalık hamileyim ne yersem miğdem kaynıyor bulanıyor safra çıkartıyorum, ne yapacağımı şaşırdım şurup içiyorum yediklerime dikkat ediyorum geçmiyor birşeyler yemek kabusum oldu , varmı önerisi olan:(
Zulalg Happy_123 31. Hafta bitecek hamile kaldığım haftadan itibaren kusmaya başladım hala devam ediyor. Alıştı artık bünyem
Bogaburcu Onzyd çiğneme tableti canım bıçak gibi kesiyor mide bulantısını sabahları aç karnına al. Ben de 7 ay boyunca kustum hatta 9 kilo verdim şimdi buna başladım dünya varmış
Happy_123 Bogaburcu hemen deneyim dicektim ama hamileler için uygun değilmiş kabus oldu herşey bana:( bebeğim beslenemicek diye korkuyorum
Vandb Happy_123 onzyd 5 hafta boyunca kullandım 2 doktora gidiyorum iki farklı doktorda önerdi tableti İnternetten bakarak yorum yapmayın doktorunuza danışn derim ben berbat durumdaydım ancak beni o kurtardı 9 ayda kullansan sıkıntı yok dedi doktorumuz
Zulalg Happy_123 yani ben bir çözüm bulamadım denemediğim ilaçta kalmadı en son bugün doktora gittim yapacak bişey yok her şeyi denedik dedi. Bende reflüde var ciddi mide yanmam da oluyor. Asıl zor kısmı 30 dan sonra oluyor bebekte mideye baskı yapıyor hepten ilk aylarda olduğu gibi çok kusmaya hazmedememeye başladım. Bir çözğm bulursanız bana da söyleyin gerçi kalmış 6 haftam ama gerçekten psikoloji bozuyor bulantı
Happy_123 Zulalg bende yarın doktora randevu aldım Allah yardımcımız olsun böyle giderse serumla beslenicem:( haber veririm size
Zulalg Happy_123 serum 8 ayda 37 kere bağlattım mecbur susuz kaldığım için ama 2 gün zor idare ediyor
Vandb Happy_123 ben piyasadaki bütün bulantı ilaçlarını kullandım çünkü serumlarla ayakta duruyordun metpamid zofer prilam herşeyi kullandım onzyd anca kesti