tugbadurmaz34 27112022TuRa canınız çekmesin bugün mangal planı var ama ilk fırsatta ben yüzük çorbası ve dövme pilavı yapacağım çok güzel uyumlu ve lezzetli bir menü oluyor çokta doyurucu 💕🌸
mimar_anne 27112022TuRa dünden yayla çorbası ve fırında kaşarlı beşamel soslu makarnam var birde protein yaparsam tamam galiba yanına da salata
binnur64 27112022TuRa yayla çorbası taze fasulye pirinç pilavı dün yapmıştım bunları pilavım 1 tabaklık çıkar yanına sizce ne yapıyim başka
SusamTanecigi 27112022TuRa ben kuru fasulye pilav salata yapacağım dünde brokoli çorbası kıymalı makarna yoğurt yapmıştım
mimar_anne tugbadurmaz34 ay bayılırım adanalıyım bizim düğün yemeklerimizdir o derece severiz yüksük çorbasına mantı derler direkt bizim orda yanına da dövme pilavı oh mis yarın Adana’ya gidicem gidince yaptırayım anneciğime 😍
Elsa57- Brokoli salatası ve kızartma tavuk var dünden yanına biber dolması yapicam birazda sarımsaklı yoğurtla 😊
27112022TuRa Elsa57- ay onları yarın yapayım fikir oldu yarına da aklıma hazır mantı geldi onu haşlayım yanına da tel şehriye çorbası birde salata tamamdır 😂
tugbadurmaz34 mimar_anne bende Mersin’e gelin geldim burada tam öğrendim ve yapmaya başladım ve çok sevdiğim yemek oldu Arada bir yaparım güzel de yaparım ama 🥰🤭💕
mimar_anne tugbadurmaz34 tahmin ettim bizim o taraflardan olduğunu dövme pilavı bilmezler genelde gerçekten çok güzel yemekler ben hiç yapmadım ama annem var iyi ki 😅😍
tugbadurmaz34 mimar_anne gerçekten ikisi de çok lezzetli ve uyumlu tabi mantısı el açması olacak pilavı da ateşte pişecek bence 🤭😋
tugbadurmaz34 mimar_anne ama biz 2 kişi olunca mecbur hazır mantı alıyorum yarım bardak dövmeden de pilav yapıyorum yanına az ölçü olduğu için istesek te o bahsettiğim tadı vermez o yüzden düğün cenaze yemeği demek ki kalabalıkta yeniyor
mimar_anne tugbadurmaz34 kesinlikle kazanlarda ateşte pişecek o yemek başka türlü tadı aynı olmuyor 😁
Egemoms1303 @27112022TuRa Ben kokoreç ödülü vercem bugün kendime evde pisircem içine patates kızartması marul domates 🙈