Busbu Kızlar göğüslerim hep küçüktü ama göğüs ucum kocaman 🫠hamilelikte de büyümedi 34. Haftadayım az kaldı bi telaş sardı süt meselesi🫠 görümcem göğüs uçun fazla büyük bebeğin ağzına sığmaz diyor 😳
Aysegul_my Busbu büyük göğüs ucu her zaman daha fazla emme imkanı verir alır merak etme doğunca görürüz bakalım de geç
Sinemgndg Busbu Ne alaka görümcen çok biliyor alakası yok benimde gögüs ucum yok anca gögüs ucumu elimle sıkarsam çıkıyor oda bir parça hiç emzircem yada nasıl emzircem gayesine giripte sıkıntı çıkarmıyorum kendime elbet emziririm diyorum.
busraakurt52 Meme ucu olmamasından bin kat iyidir , görümcende çok biliyo napcakmşsn sorsaydın ya ,meme cocuğun ağzına sığar tövbe niye sığmasınn
Birikii Doğru söylemiş benimde öyle göğüslerim küçük ve ucu çok fazla büyük ikizlerim 34+5 de doğdular Uçları çok büyük olduğu için ememediler çünkü ağızlarına girmiyordu o yüzden sağıp verdim hep. Ama ilk kızım 2 sene emdi onda sıkıntı olmadı
Birikii Busbu silikon uç aldıldılar hemşireler denedik ama göğüs ucum gerçekten büyük olduğu için tam oturmadı vs uğraşmadım sağıp verdim 4 ay boyunca. Ama dediğim gibi ilk kızımda öyle bir sıkıntı yaşamadım 2 sene beni emdi ikizlerim erken doğdu belki o yüzden di ağızlarına sığmıyordu halbüki göğüslerim de küçük 😃
sevgigorgell Benimde aynı canım ilk kızım doğduğunda hiç emmedi görümcem memesini sapır sapır emiyordu sonra bana koyuyordu ama bana gelince hep duruyordu. Meme ucu filan aldım ama tutmadı beni hiç Sonra süt sağma makinasi aldım 4 5 ay kadar emdi sonra 1 ay mama kullandik. Ek gıda filan derken büyüdü 7 yaşına geldi 😍 ikinci kızım hemen tutabildi 9 ay emdi cocukdan çocuğa farkediyor galiba..şimdi üçüncü kızımı getireceğim dünyaya 31+2 yiz bakalım ne olacak 😁