Hasdem Seydoss biz 33 teyiz hala isim yok😁 Yeğenim Türker Çok da sahane bir çocuk oldu Fikir olur belki
Demet-Eser Rabia__q ya sormayin öyle üzüldüm ki yani resmen ilerde xoxugum dinsiz olurmus gibisinden konuatular guya çok ilerici ler o yuzden bana akil verdiler
Demet-Eser Seydoss Seydoss benimde dusuncem bu yonde tabiki sonucta rabbime soz verdim adadim bumu yapacağım diye şükür gonlume gore verdi bende sözümü tutacagim insllh 🌷
Ece56 Seydoss oğuz ozan cihan kemal kerem yüksel tuna ender levent engin olabilir gibi geldi. Biz kız bekliyoruz hiç erkek ismi düşünmemişim şimdi fark ettim.
Gzmmtrkmn Seydoss bebekliğinde çok sakindi poyraz da aynı şekil çok sakin güzel bebeklik geçirdiler ama zamanla tabi erkek çocuklarının doğasında var kudurdular 🤣
Dareyn Seydoss Bu isim Türkiye de 2 kişi deydi 😁😁Karan duymuş olabilirsiniz. Muhammed Faran. Faran Allah Resulunun müjdelendiği dağın adı. Dursun Ali Erzincanlının şiirinde de geçer Ey Faran dağlarından açan çiçek gibi..
Ulviyedlnn Seydoss benim kızım olucak kismetse Ada koyucaz ama erkek olsaydı Ata düşünüyodum kısa ve öz kökeni Türk zaten ♥️