Rabia__q Demet-Eser hayatım da duyduğum en saçma şey inşallah evladız hayırlı imanlı ismini taşıyan bir evlat olur saçmalık ya sinir oldum şimdi benim adım Rabia bir kaç tane dövmem var şimdi kafir mi oldum ibadetlerim sayılmıyor mu 🙃 tanıdığınıza bir sorun 😂
Demet-Eser Rabia__q ya sormayin öyle üzüldüm ki yani resmen ilerde xoxugum dinsiz olurmus gibisinden konuatular guya çok ilerici ler o yuzden bana akil verdiler
Seydoss Demet-Eser eğer ismini adayarak hamile kaldıysanız bence muhammed köyün en başta niyet etmişsiniz niyet neyse o olsun ilerisi için düşünmeye daha çok var
Demet-Eser Seydoss Seydoss benimde dusuncem bu yonde tabiki sonucta rabbime soz verdim adadim bumu yapacağım diye şükür gonlume gore verdi bende sözümü tutacagim insllh 🌷
Snkakr Efem6363 ewet ilkbahar demek. Birçok anlamı War yoldaş arkadaş olgunluk gibi anlamları da War tabi önceliği ağaç dewri demek baharın gelişi. Çok da etrafımda duyduğum bi isim değil.
Snkakr Efem6363 sağlıkla alın kucağınıza ewet güzel isim sizde düşünebilirsiniz. Çok da yaygın olsun istemiyo insan bi de anlamı da önemli. Adar we alaz arasında kaldım alaz da şu sebepten teredüttü kaldım alew demek ismine çekerse way halimize 🤣
minimix Seydoss Kerem ve Aras ismini koymayı çok istemiştim arkadaşım koydu çok beğeniyorum 🥰 Akın düşünüyoruz biz de Akın Okan Gökhan türevleri çok hoşuma gidiyo 😃
Feyzabeyoglu Hilallay aman neymar gibiii o da ne yaaa Ufff bu kocalar ne cins ya kapatilsin bunlar😅 Benimkide acun abidin gazanfer falan diyoo deli ediyo beni Dava ederim seni dedim en son🤦🏼♀️
Seydoss Feyzabeyoglu benimkide ertuğrul diyor ertuğrul ne ya yaşlı dede ismi gibi tamam türk ama olmaz yaniii
Dogan-ca29 Seydoss Allah sağlıkla kavuştursun. Benimde bir oğlum oldu bir aylık şu an 💙 ben Can Kutay koymak istedim ama cümle alem karıştığı için kıyamadım… Siz düşünürsünüz belki 🥰🧿