Seydoss Kızlar nasipse bir oğlum olacak güzel anlamlı türkçe yani kökeni türk olan bir isim arıyorum farklı hoş kulağa güzel gelen önerileriniz varsa merakla bekliyorum 💙 asla ve asla şuana kadar hiç isim bulamadık çünkü:(
Snkakr Seydoss bende çookkk karasızım haftaya doğumum War ama isim hala yok. İki isim arasj da sıkışıp kaldım resmen alaz we adar bi türlü karar veremedim ilk oğlumun adı da aren ona uysun istedim ama karar veremedim
Bebegim_96 Henüz cinsiyet öğrenmedim ama kız olursa zeynep, erkek olursa Muhammed araz ismini düşünüyorum.🥰
Seydoss Bebegim_96 zeynep ismi modası geçmeyen bir isim güzel muhammed ismide genel olarak çocuğa ağır gelir diye tercih etmek istemiyorum pek
Demet-Eser Bebegim_96 Allah nasip ederse benimde oglum.olacak insallah biz de Muhammed ismini istiyoruz ama bir tanidigim sakin koyla ileriyi dusun coxugun buyudugunde dogmeli falan olursa naoacaksin dedi ben hala kararliyim çünkü ismini adayarak hamile kaldim rabbim erkek evlat verirse adini Muhammed koyacagim dedim rabbime sozum var bu düşünce yanlis mi kafami karıştırdı yinede
hulya_mry21 Minikperi çok güzel bir isim benim kardeşimin ismi çok efendi çalışkan bi yapısı var tavsiye ederim 😊
Efem6363 Snkakr adar ismi çok güzel resmen bana fikir oldu benim de oğlum olacak Allah nasip ederse marta adar ın anlamı ilkbaharmış💙🥰🌸
Mujmuj-1 Seydoss bende karşıydım ama tınısı güzel ve çok nadir var herkes aybars aslan Alparslan deniz atlas koyuyor 😊öyle ni karar cerdik
Minikperi Seydoss kızımın adı Bilgehan şimdi ikinci kızım olcak Ecehan koyacağız. Han’lı isimler candır 😅
Seydoss Minikperi bende çok seviyorum hanlı isimleri ama kabul ettirmek zor mesela bana kalsa metehan koyarım ama eşim istemiyor
Minikperi Seydoss evet ortak karar önemli gerçekten. Benim eşim ülkücü kendisi istedi benim de hoşuma gitti. Mesela Deniz ismini ben seviyordum ama siyasi görüşünden dolayı asla Deniz koymam dedi. Ne yapalım bazen ortak noktada buluşamıyoruz 😅
Sedefomur1 Hilallay yani o yine iyi benim eşim de Çakır koyacam diye tutturdu 🤦♀️ her gün birbirimizi yiyoruz