Hulyaaaa Kizlar iyi geceler herkese. 35 haftayi buyuruyorum nasipse Cuma günü. Bugün belime şiddetli bi sancı girdi böbreklerimin Altına doğru soldan . Ondan beridir de bel ağrısı karın ağrısı yasıyorum sanki büyük tuvaletim varmış gibi oluyor ama aslında YÖK. vajinama da baskı oluyor yatarken kalkarken sizce nedir bu?
Seyymaa Hulyaaaa Bende aynı dertten muzdaribim ve 32inci haftamdayım değişik ağrılarım var kramp gibi. Sabah doktoruma gidicem hemen korktum.
busra6161 valla tam.beni anlatmissiniz bende 35. haftamdayım 3 gündür fln bi bel ağrısı adet sancisi gibi bide sanki afedersin makata vuruyo gaz varmış gbi doktorum bel ağrısına normal dedi hatta parol ic dedi ama diger problemlerden bahsetmedim kontrolum yarin bakalm ne der
Hulyaaaa busra6161 benım ağrı dan ziyade bu baskı beni öldüyor. Hapşırırken bile sanki vajinam çıkacak gibi
Leilademir Korkmayın ama yavaştan sancılarınız başlamış mutlaka gidin bi kontrol olun nts de çıkacaktır bnde bgn ilk defa nst girdim 33 +3 üm sancım varmış başlamış ufaktan bir de mm lik açılmam var benimde özellikle yan yatarken sanki regl olmadannönce ufaktan kasık ağrıları olup ateşlenirisniz ya bel ağrınız olur bnimde öyledi 1 hafta 10 gündür sonuç nts de sancım göründü
Hulyaaaa Seyymaa Leilademir benım de 33 hafta da hafif sancım çıktı ama önemli değil demişti ebe. Sanırım bu yaşadıklarım sancı gibi gelıyor bana da ama emin olamıyorum .
Seyymaa Hulyaaaa Ben hiç anlam veremiyorum bu sancılara hiçbişeye benzetemiyorum daha önce hiç yaşamadığım için zor işler vallahi Allah sağlık versin bebeklerimize 😐
Leilademir Hulyaaaa sanırım sancı artık ufaktan sinyal veriyorlar bende acılma var durum farklı ama tabi kontrol olmak önemli biraz daha sabrederbilirseniz haftalık randevunuz varsa bekleyin isterseniz
Hulyaaaa Leilademir cuma günü Nst cekileceğim canım bekleyeyim o zaman. Ama bu vajina ya baskı cok kötü sürekli idrara sıkışmış gibi
Gokyuzunde2 Leilademir Teslimenursevil bende 7.gün akşam doğru kan vermiştim betahcg hormonu daha çok salgılansın diye kanda beklemiştim hamd olsun sonu güzel oldu. Rabbim dualarını kabul etsin isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Leilademir Hulyaaaa 1 güncük sabret istersen diyem de ha bir gün önceden gittin ne fark eder ki cok kötü oluyosan yarın boşsa doktorun bi kontrol bence rahatlatıcak bişi verir belki benim gibi durumun olmaz 36 haftayı tamamlamam gerek