Bburrcu Kızlar merhaba devlet hastanesinde serklaj işlemi yapılıyor mu yaptıranınız varmı nasıl ilerliyor süreç yaptıran varsa bılgi verirsenız sevınırım
minnosbirkiz Bburrcu arkadaşım bolu izzet baysalda oldu, ankarayla araları çok uzak değil diye söylemek istedim ☺️ 11 haftalıkken senklaj atıldı, 37. Haftasında doğumu gerçekleşti, sorunsuz sıkıntısız ilerledi çok şükür 🙏🏻
Bburrcu minnosbirkiz tesekkur ederım normalde özele gıdıyorum dogum paketım var ama serklaj işlemıne 70 bin ₺ dedı şok oldum ondan arastırmaya geçtim devlet yapıyo yanı öyle mı canım teşekkür ederim cevap verdıgın için
minnosbirkiz Bburrcu rica ederim canım, evet yapıyorlar, özeller gerçekten bire bin katıyor 😕 en güzeli gidip devlette yaptırmak
tugcesakzci Bburrcu 70 bin mi istediler oha hangi hastane bu Ankara’daki. Bilkent şehir hastanesi yapıyor diye duymuştum canım
Bburrcu minnosbirkiz valla sureklı bişey çıkıyo hayırlısıyla bı kavussaydık özellerde aynen öyle yapıyo 70 bınlık ne yapacan acaba doğum ucretı daha ucuz anlamadım devlete bakıyım o zaman