Drfatma akkrn inşallah hiçbirimizde sorun olmadan tamamlarız bebişlere kavuşuruz. Siz de güvendiğiniz bir doktorun dediğine inanın çünkü çok kafa karışıklığı oluyor benim de öyle oldu
akkrn Drfatma amin inşallah 🙏🏻 küçük şehirde yaşıyorum ama gerekirse yol gidip yapacağım bunu yoksa ilgilenen umursayan hekim bulamadım bu durumu
minnosbirkiz akkrn benim doktorum birazcık garanticiydi, bebek oluşumunu görmek istedi, Allah muhafaza bebek oluşmasa düşük vs olayı olsa, kan sulandırıcı eşliğinde kan kaybından kötüleşir insan 🙄 kullanan kişilerde büyük risk alıyor, hiç bişeyin garantisi yok
Mrve96 Merhaba benimde mthfr c677t homozigot FXIII v34l heterozigot PAI-1 4G5G heterozigot ben 7. Haftada kalp durması sonucu yaptırdım bu testleri böyle çıktı. Şimdi tekrar hamile olabilirim gidip kan vericem eğer kesin cıkarsa ne yapmam gerekir hemen kadın doğumcuya gitmelimiyim kan sulandırıca kese görmeden başlarmı cok merak ediyorum ve endişeliyim
Mrve96 minnosbirkiz merhaba benimde sizinle aynı bir kayıp yaşamıştım şimdi tekrar hamile olabilirim ne yapmam gerekir hemen doktora gitmelimiyim
Mrve96 Dilekulgtt Mthfr C677T homozigot PAI-1 4G5G heterozigot FXIII V34L heterozigot bir tane de kaybım var 7. Haftada kalbi durmuştu