Gu12keskn 70 ile hamile kaldım suan 30 +4 93 kg oldum normal doğum yapabilrmym acaba tabi bir avantajım var boyum 178
senafa_ Gu12keskn Gu12keskn 71 ile hamile kaldım 76 kg oldum azcık sağlıklı beslenmeye başladım 💓 16 haftalık
AleynaResul Baharr_zn kilo almanın yöntemini bana da söyleyin bari alamıyorum diye doktorumdan azar yicem az kaldı 😂😂
Gu12keskn whitechocalete whitechocalete ay masallh gerçekten peki hamileliğiniz bulantılı mi geçti rahat mi ben bir kere bile kusmadim çok rahat hamilelik geçirdim yedigim bende kaldı o yüzden
elifcigdemsezgin Gu12keskn inanın eskiden obez biriydim hamilelikte ultra kilo alacaüımı düşünüyordum çok şükür öyle olmadı
ebrulina Gu12keskn bende 70 le hamile kaldım şuan 35+4 oldum 78 kiloyum 80 ni geçmeden doğururum inşallah ☺️
gokyuzununogrencisii Gu12keskn yaparsın ya🥰 bende boy 168 , 81 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum 24 haftalik gebelik 🐣
Snmlsn Gu12keskn 173 boyundayım 70 ile hamile kaldım +10 kilodayım ama son bir haftada çok şiştim. Yani ödem çok tuttum.